Kurv
Kurv

Indret et personligt børneværelse

 

Intet glæder os mere, end at høre vores børn være fuldstændig grebet af en god leg på værelset. Børneværelset er barnets personlige frirum. Her skal der være plads til leg, sjov og hygge i timevis. Derfor er det vigtigt, at indretningen afspejler dit barns personlighed og interesser. Giv dit barn et børneværelse, som skaber de bedste rammer for kreative og fantasifulde lege. 

Flexa - møbler og legetøj i børnehøjde

Vores Flexa-serie byder på kreativt tilbehør og legetøj til børneværelset. Flexa tilbuder et udvalg af mange forskellige varianter og temaer, så du kan vælge dét, der passer netop dit barn. Flexa-serien består af kvalitetsrige senge samt tilbehør til børneværelset i kreative og farverige temaer - lige efter børnenes smag! 

Lad fantasien få frit spil i eventyrlig indretning

Er dit barn vild med eventyr og rolleleg? Så indret et fantasifuldt og kreativt børneværelse, hvor børnene kan udleve deres prinsessedrømme eller finde deres indre ridder eller pirat frem. Med Flexa-tilbehør til børneværelset er det nemt at skabe et sjovt rum, som stimulerer børnenes fantasi, kreativitet og aktivitet.   

Kærlighed til dyr, skov og udeliv

Elsker dit barn natur og dyr? Så indret et vildt og vidunderligt værelse med dyre- og naturtema. Flexa tilbehør fås i eksotisk jungletema, hvor dit barn kan føle sig som en vaskeægte Mowgli. Det fås også i Forest-tema med dyre- og skovmotiver i skønne farver.