Kurv
Kurv

Inspiration til børneværelset

Børneværelset er det absolut vigtigste rum for de små. Det er her de får lov til at slippe fantasien løs, rode, udfolde deres kreativitet og fordybe sig i leg. Det er derfor vigtigt at indrette børneværelset med møbler, der både har fokus på leg og funktionalitet.

 

 

Med børnemøbler i behagelige pastelfarver kan du indrette et børneværelse, der harmonerer med resten af din indretning. Med børnemøbler fra FLEXA Play skaber du en hyggelig og farverig stemning på børneværelset. Derudover indbyder farverne til leg og kreativitet for de små, og giver samtidig ro for øjet - selv når legen er i fuld gang.

 

 

Når børneværelset skal indrettes er det en god idé at have fokus på kreative løsninger og dekorativ opbevaring. Det er vigtigt, at der er plads til leg, men et børneværelse kommer nemt til at rode. Heldigvis har FLEXA Play skabt en løsning, så du kan kombinere flot design med praktisk opbevaring. Med FLEXA Play seriens opbevaringsbænk, kan du hurtigt og nemt gemme legetøj og rod afvejen. Derudover kan du fylde bænken med puder, plaider og bamser, der giver børneværelset en ekstra lille hyggekrog.

 

 

Skab et hjørne på børneværelset, så der altid er plads til legende gæster. Med det lille FLEXA Play bord-, stole- og bænkesæt, kan børnene i fællesskab slippe fantasien løs. Hvad enten det er i form af brætspil, tegning eller andet sjov, indbyder møbelsættet til leg i børnehøjde, og er med til at gøre fælleslegende ekstra hyggelige.

 

Inspiration til børneværelset