Kurv
Kurv

Slip fantasien fri på børneværelset

Indret med børnemøbler og dekorative ideer, som giver dit barn mulighed for at udfolde sig og lade fantasien få frit løb.

 

 

Det er vigtigt, at børneværelset afspejler barnets interesser og skaber et fristed, hvor der er plads til at lege og slippe fantasien løs. Vi har derfor samlet vores bedste tips til indretning af børneværelset, så du nemt og hurtigt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Uanset om værelset er stort eller lille, så vil børnemøbler i pastelfarver og dekorativ opbevaring pifte børneværelset op. Der skal være fokus på komfort og funktionalitet, men det er også vigtigt at huske detaljer, der skaber en hyggelig stemning, som fx plakater og andet tilbehør. 

Når man indtænker indretningen i børneværelset, er det først og fremmest vigtigt, at der er masser af gulvplads til børnene at lege på. For at udnytte pladsen optimalt kan det være en fordel at investere i en højseng. Under sengen er der plads til kasser med legetøj, eller du kan skabe en skøn og hyggelig hule. Fantasien sætter ingen grænser.