Kurv
Kurv

Forelsk dig i dragende overflader

Sanselighed og dragende overflader som bløde materialer, strukturer, grove metervarer, plys og ikke mindst velour er en af tidens største trends. Dragende og taktile overflader skaber ro, glæde, tryghed og nærvær. Læs med og lad dig forelske i materialer, som vil vække din berøringssans.

BLØDE MATERIALER

Tilfør bløde materialer såsom velour, fløjl og plys i dit hjem for at skabe sanselighed. Velour er et blødt materiale, som giver en dragende dybde og et luksuriøst udtryk. Pyntepuder med overflader i velour er en stor trend lige nu, og de vil uden tvivl vække dine sanser. Fløjl er også et blødt og spændende materiale, der giver et levende udtryk. Velour og fløjl tilfører et touch af 70’er-luksus til indretningen, men materialerne har også en tydelig reference til den nordiske indretningsstil. Et andet trendy og blødt materiale er plys, som egentlig er et materiale bestående af imiteret pels. Dette materiale giver en helt særlig hygge i hjemmet med dens bløde, krøllede overflade.

RUSTIKKE OVERFLADER

Rå, rustikke overflader er også blandt sæsonens store boligtrends. Ujævne, unikke og upolerede overflader vækker berøringssanserne samtidigt med, at de giver kant til din indretning. Tilfør store vaser og urtepotteskjulere i rolige nuancer, og dekorer dem med tørrede grene eller strå for at få et strejf af naturen med ind i hjemmet. Markante lampefødder i cement med store lampeskærme hitter også. Blød gerne indretningen og de rustikke, tunge vaser og lamper op med fine, dekorative pyntepuder. Fælles for de rustikke og dragende overflader er, at de primært er lavet af naturmaterialer såsom terracotta, linen og bomuld. Naturmaterialerne vækker berøringssansen, fordi ingen overflade er ens.

NATURLIGE NUANCER

Vælg gerne møbler og boligtilbehør med dragende overflader i naturlige nuancer. Naturlige nuancer og farvevalg giver hjemmet en rolig atmosfære, og det giver ofte en behagelig indre ro, harmoni og nærvær i vores sind. Ved at vælge neutrale farver vil dit fokus flytte væk fra farverne og hen på de dragende overflader i stedet. Med fokus på materialerne vil din berøringssans blive stimuleret, hvilket kan give dig en følelse af velvære og tryghed. Udover at vække din berøringssans, skaber neutrale farver i indretningen en særlig elegance og æstetik. 

 

Gå på opdagelse og find skønne fund til dit hjem