Kurv
Kurv

Indret med: Natural Earth

Ny inspiration til hjemmet er altid skønt, og en af tidens helt store trends og tendenser er lyse jordfarver. Med disse farver kan du indrette som du vil og sagtens kombinere med forskellige stilarter og mere iøjnefaldende farver. 
Læs blogindlægget og bliv inspireret til, hvordan du tilføjer disse naturlige og jordnære farver til dit hjem. 

Fokus på neutrale farver

Foråret er over os, solen begynder at skinne mere, og temperaturen stiger ligeså stille. Tidens helt store tendens er neutrale og afdæmpede farver i hjemmet. Med neutrale farver som råhvid, beige og sandfarvet får indretningen i dit hjem hurtigt et lyst og indbydende look, som samtidig er smukt og tidløst. Med disse farver kan du nemt kombinere stilarter og forskellige designs i dit hjem, så du kan gøre indretningen i dit hjem helt personlig. Det handler nemlig om at føle sig hjemme.

Nordisk stil med internationalt udsyn

Med smukke detaljer og elegant finesse kan du gøre brug af forskellige materialer i afdæmpede farver, såsom træ, velour og hør. De neutrale nuancer emmer af nordisk stil, men har også præg af internationalt udsyn.

Denne årstid byder på endnu flere lyse dagtimer, hvor de neutrale farver emmer af lys og forår samt skaber et smukt udtryk i hjemmet og bidrager til en hyggelig stemning. Smukke vaser, tekstiler og stel i neutrale farver giver hjemmet et roligt udseende og tilfører noget ekstra til denne hyggelige og elegante stemning. Her kan du både kombinere klassiske designs med finurlige detaljer, så dit hjem bliver præget af dig og din stil.

Produkter til din indretning

Fornyelse til din indretning