Kurv
Kurv

Nomineret: Boligmagasinet designfavoritter 2023

Vi holder af de klassiske og tidløse møbeldesigns. Møbler, der er designet med omtanke og fokus på alt lige fra materialer, æstetik, komfort og funktionalitet. Møbler som klæder ethvert hjem, og som man kan have glæde af i mange år.

I år har Boligmagasinet nomineret 9 af vores designs til Boligmagasinet Designfavoritter 2023. Vi har samlet de nominerede her, så du kan gå på opdagelse i sæsonens 9 designfavoritter.

Varna modulsofa

Denne sofa passer til hjem i alle størrelser. Sofaen er nemlig en modul sofa, som du kan sammensætte, så den får lige den form og størrelse, som passer perfekt til dit hjem. Du kan også sagtens ændre på sofaopstillingen, hvis dine behov skulle ændre sig. Sofanyheden er betrukket med det moderne boucléstof i den meget populære vissengrønne farve.

Shop Varna

Trieste spisebord

Vi har længe været inspireret af naturen og elsker at indrette os med naturens materialer. Trieste spisebordet er designet med en bordplade af travertin, som er en natursten, hvorfor hvert bord er helt unikt. Bordpladen er nemlig formet og farvet af tidens tand og vandets forløb. Og med jordtonerne i grå og brun, skabes der ro i indretningen. Bordet er rundt, med henblik på at skabe fleksibilitet i hjemmet, da du med et rundt bord altid har plads til gæster – der kan nemlig altid klemmes en stol mere ind.

Shop Trieste spiseborde

Birla pendel

En pendellampe med bløde former og overflader, skaber en taktil indretning og et let og enkelt udtryk. Birla pendellampen er lavet i stof, så den giver et blødt lys og samtidig skaber blikfang. Birla fås i to størrelser og pynter både i par og alene.

Shop Birla pendel

Doppler skobænk

Godt design er gerne både funktionelt og dekorativt. Sådan er Doppler skobænken, som du kan have i entréen eller soveværelset og både få både siddeplads og skoopbevaring i ét og samme møbel. I Doppler-serien finder du også skoskabe, kommoder og mange flere typer opbevaringsløsninger til hele hjemmet, så du kan skabe en rød tråd i indretningen.

Shop Doppler éntreopbevaring

Nohr loungestol

Med sin organiske og unikke form samt japandi udtryk drager Nohr loungestolen sig en masse opmærksomhed. Det enkle og tidsløse design gør, at stolen nemt kan pynte både ude i haven og inde i hjemmet. Loungestolen er lavet i polyrattan, som er et yderst holdbart materiale og let at vedligeholde. Nohr er god som både solist, i gruppe eller i samspil med andre designs og med sit ikonisk udtryk, passer loungestolen både til den moderne og den klassiske indretning. Det er en stol, der med sin multifunktionelle kvalitet kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Shop Nohr loungestole

Trude tæppe

Trude tæppet skaber med sine naturlige og brune nuancer, et roligt udtryk og giver lyst til hygge og afslapning. Med gulvtæpper kan du skabe et rum inde i rummet og får nemt indrammet dit sofahjørne, spisestueområde eller en hyggekrog på en blød og subtil måde. Med Trude tæppets afdæmpede og naturlige farveskala bringer du varme og sjæl ind i dit hjem.

Shop Trude tæppet

Focus barskab

Focus barskabet virker både som et dekorativt og iøjefaldende element i din indretning og som praktisk opbevaringsmøbel. Møbler i træ bliver du generelt sjældent træt af, fordi de har et klassisk og tidsløst udtryk. Focus barskabet giver også, med sine dekorative jalousilåger, lidt elegance og æstetik til din indretning.

Shop Focus barskab

Bryne kurv

Bryne kurven er lavet i det dekorative og meget trendy naturflet, som pynter i ethvert hjem. Kurven kan både bruges til opbevaring af diverse eller til forårets og sommerens blomster og planter, det vælger du helt selv. Du kan få kurven i 2 forskellige størrelse, som begge er egnet til at står både inde og ude.

Shop Bryne kurven

Isolde bordlampe

En trend vi kommer til at se meget til i 2023 er bløde og plyssede elementer i indretningen. Denne trend taler Isolde bordlampen rigtig godt ind i. Bordlampen giver nemlig et blødt, afdæmpet og elegant udtryk i rummet. Isolde pynter, med sine tynde og sandfarvede polyester tråde, både tændt som slukket, hvad end du placere den i stuen, soveværelset, hyggekrogen, eller hvor end du ellers kunne tænke dig at indrette dig med den.

Shop Isolde bordlampen

Mere inspiration