Kurv
Kurv

Sæsonens 8 designfavoritter

Hos ILVA holder vi af de klassiske, de trendy og de tidløse møbeldesigns. Møbler, der er designet med omtanke og fokus på alt lige fra materialer, æstetik og komfort. Og møbler som klæder ethvert hjem, og som man kan have glæde af i mange år.

Her har vi udvalgt et par af disse tidløse og klassiske møbeldesigns. Gå på opdagelse i 8 af sæsonens største designfavoritter lige her.

Siena sofa

Siena sofaen er en sofa, som er helt enkel og stringent i designet. Samtidig har den stadig et blødt og indbydende udtryk, som gør den til en ægte alsidig sofaklassiker. I denne sæson fås Siena i det trendy lyse boucléstof, som har en grovere vævning. Det teksturerede betræk giver sofaen et anderledes look, som løfter designet til nye højder.

Petri sofa

Petri sofaen har et let og luftigt udtryk, som ikke tager for meget af pladsen i stuen. De slanke ben i egetræ, den afrundede ryg og det neutrale stofbetræk i bouclé giver tilsammen et sofadesign, der i al sin enkelhed kan skabe glæde i mange år. Selvom Petri ikke fylder meget, er der stadig plads til, at du kan slå benene op. Og skulle du få brug for det, kan rygpuderne flyttes rundt. 

Focus skænk

Focus er møblet, der mestrer den helt rigtige balancere mellem funktionalitet og design. Skænken i eg har en naturlig og enkel fremtoning med rene linjer. Samtidig er jalousilågerne af trælameller én af de små detaljer, som giver noget ekstra til designet. Foruden skænken, består Focus-serien af blandt andet sofa- og sengebord og mange flere opbevaringsmøbler, så du kan binde din indretning sammen med disse enkle og elegante møbler.

Ant spisebord

Ant er spisebordet, der byder på elegant enkelthed og dekorative detaljer i ét og samme design. Spisebordet er nøje udformet i massivt træ – du kan vælge enten egetræ eller mørkolieret asketræ. Så her er der især fokuseret på de gode materialer, som virkelig kommer til sin ret i det enkle og afrundede design, og giver spisebordet kant og karakter.

Bastia lænestol

I denne sæson har vi introduceret Bastia lænestolen i nye klæder. Her er sædet flettet af papirsnor, som har været et udbredt håndværk i dansk design siden 1940’erne. Det flettede papirsnorssæde giver stolen et naturligt æstetisk og håndlavet udtryk, og kombineret med stellet i massivt egetræ, får du et møbel, der er helt klassisk og tidløst i sit design.

Perk lænestol

Perk er en lænestol med designmæssig karakter, trods sin helt enkle udformning. Det minimalistiske design understreges af stringente linjer og det hvide stofbetræk. Du kan både bruge stolen som en del af indretningen i stuen, hvor den, på grund af sit enkle design, vil tage sig godt ud i samspil med de fleste møbler. Du kan også lade Perk tale for sig selv og stå alene som spændende blikfang i hjemmet.

Cactus spisebord

Spisebordet i marmor udstråler en særlig eksklusiv fornemmelse i spisestuen. Marmor er et naturmateriale og hver bordplade har derfor sit eget unikke udtryk. Bordets runde former og det brune farvespil skaber et blødt og varmt modspil til marmorets ellers dramatiske fremtoning. Med et bord i marmor, får du et unikt møbel, der aldrig går af mode og som du kan have glæde af i mange år.

Storm sofabord

Her er der designet et enkelt sofabord, hvor materialets detaljer får lov at stå frem. Træets årer skaber et spændende spil, og her står de snorlige linjer, der er lavet fra midten af bordpladen, i kraftfuld kontrast til de helt organiske mønstre, som træet har og giver et helt unik udtryk.