Kurv
Kurv

Uundgåelige Pearl pendel

Som lysende perler på en snor. Lys til dagen og lys til natten. Pearl pendlen kan lidt af det hele. Dens fornemmeste formål er naturligvis at skabe lys over land. Men Pearl kan mere end dét. Den kan nemlig bidrage med både charme og stilsikkerhed i ethvert rum. Se bare her.

Hvordan vil du bruge din?

Til sofahjørnet

Der er ikke noget som hyggelige stunder i sofaen. Med en god bog, dit yndlingsblad eller samvær med dine nærmeste. Men det kræver naturligvis det helt rette lys. Brug Pearl lampen til at lyse hyggehjørnet op. Et behageligt lys sikrer en god stemning og giver plads til hyggestunder i massevis.

Til spisebordet

Det er her, vi samles om lækre måltider, laver lektier med børnene og drikker morgenkaffe med familien. Så her skal der naturligvis også være behageligt lys. Det skal hverken være for svagt eller for skarpt. Det skal være lige tilpas, og hvis lampen tilmed kan pynte i rummet, er det et stort plus. Hæng Pearl pendlen op over spisebordet, så får du det hele på én gang.

Til mørket

Som enhver anden lampe lyser Pearl op lige dér, hvor du ønsker det. Men Pearl gør det på sin helt egen måde, der både er praktisk og enestående. Hvis du mangler lys i mørket, er Pearl oplagt til at skabe lys på en smuk og iøjnefaldende måde.

Til soveværelset

Giv dig selv en dejlig måde at vågne på – hver morgen. Med Pearl lampen i dit soveværelse vågner du altid op til et smukt syn. Det sidste du ser, inden du lægger dig til at sove, og det første du ser, når du slår øjnene op. Må det ikke gerne være Pearl?

Til køkkenet

Det er vigtigt at have godt lys i køkkenet, så madlavningen kommer til at gå som en leg. Pearl loftslampens elegante design gør, at du får lys i alle retninger, så du hele tiden har en god belysning der, hvor du har behov for det.

Til entreen

Når gæsterne ankommer, skal de naturligvis bydes velkommen med stil. Og her er Pearl det oplagte valg. Den iøjnefaldende Pearl pendel fungerer sublimt som velkomst i enhver entre. Entreen er det første, vi og vores gæster ser, så selvfølgelig skal entreen beriges med en smuk og yndefuld lampe.