Kurv
Kurv

Uundgåelige True bænk

At blive sat på bænken er slet ikke så tosset. De fleste kender til bænken og dens mange smarte funktioner. Men hvis du vil skille dig ud og være med på tidens trend, så vælger du varianten med rå planker og rustikt look. Brug bænken til at udstille dine favoritgenstande i stuen, til opbevaring og blikfang på badeværelset – eller måske blot som praktisk siddeplads rundt om spisebordet. Uanset hvad du vælger, giver True bænken hjemmet stil og charme.

True, nordisk, stilfuld

Hvor vil du bruge din?

True - til ethvert formål

I stuen?

Enhver stue kan altid bruge masser af pynt og nye nipsgenstande. Bænken er det oplagte sted at placere dine smukke udstillinger. Brug den som hjem for dine bøger, en yndig lampe eller hyggelige stearinlys lige efter din smag. Det er kun fantasien, der begrænser mulighederne.

I entreen?

Det er et must med en siddeplads i entreen. Og hvorfor ikke bruge True bænken som entreens siddeplads? Den gør det lettere at komme i tøj og sko, når du står og skal ud af døren. Og bænken står igen klar, når du kommer hjem og skal smide overtøj, jakker og indkøbsposer. True bænken står ganske enkelt klar til at hjælpe dig i enhver situation.

I soveværelset?

Brug den vidunderlige True bænk for enden af dobbeltsengen i soveværelset. Her kan du pynte op med smukke stillebens, du kan bruge den til morgenmadsservering i weekenden, eller du kan smide tøjet på den om aftenen. Og uanset hvordan du bruger bænken, vil den tilføre et nordisk pift af rå charme til soveværelset og give sengen en smuk afslutning.

På badeværelset?

Også på badeværelset skal der være god plads til opbevaring. Håndklæder, produkter og alverdens nips kan med fordel placeres på True bænken. Du kan lægge dagens tøj frem på bænken, så det ligger klar til dig, når du kommer ud fra badet, og du kan sidde stille og roligt, imens du gør dig klar til dagens strabadser.

I køkkenet?

Når du indretter dit spiseområde med en bænk, er der altid plads til én mere til spisning. Man kan altid rykke lidt tættere sammen på bænken og skabe en ekstra siddeplads. Med True bænken sammen med dit spisebord er der ingen undskyldning for kedelige middage. Nej, bænken giver tværtimod kun plads til skønt samvær med dem, du holder af.

Lær True bænken bedre at kende

True bænkens top består af massivt eg, mens benene giver et stringent modspil med sort, pulverlakeret metal. Tilsammen får bænken et udtryk, der skiller sig ud og giver et råt indspark til hjemmets indretning.

De rustikke plankeborde har været en del af den danske indretningstrend i flere år. Men hvorfor ikke gennemføre den trendy indretning med en bænk, der komplementerer bordet til perfektion? Med True bænken er det både let, enkelt og yderst stilfuldt at gennemføre en stilren og topmoderne indretning.