Kurv
Kurv

Boligtrend 2022: Glas i fine farver og former

Når vi kigger på årets boligtrends for 2022, så kommer vi ikke udenom indretning med glasvaser og andet boligtilbehør i glas med de fineste former og farver. Den smukke trend er nem at omfavne og fortolke hjemme hos dig, for der findes alverdens skønneste boligtilbehør i glas at vælge imellem. Her får du inspiration til at bruge trenden med glas i fine farver og former i din egen indretning.

Miks og match med boligtilbehør i glas

Glas er fortsat en stor indretningstrend, som kan fortolkes på et utal af måder. I 2022 ser vi vaser, fyrfadsstager, skåle, glas og stel i de fineste farver, former og teksturer, som kan sammensættes lige, som du foretrækker, og bringe helt nyt liv og spil ind i indretningen.

Du kan vælge at mikse og matche dit glas i ens farvenuancer for et monokromt og underspillet look, eller du kan skabe et spændende farvespil med glastilbehør i flere forskellige farver. Ligeledes kan du lege med sammensætningen af de forskellige former og mønstre - kun fantasien sætter grænser!

 

Indret dit hjem med glas-trenden

Er du også vild med denne alsidige indretningstrend og drømmer om at indrette med det dekorative glas? Se de smukker nyheder inden for boligtilbehør i glas herunder og find inspirationen til at bruge den smukke trend derhjemme.

Opdatér din boligindretning