Kurv
Kurv

Guide: Sådan indretter du med tæpper!

Mangler dit hjem prikken over i’et, eller trænger det blot til lidt forandring?
Et eller flere tæpper skaber en hyggelig og komfortabel stemning samtidig med, at det gør dit gulv udtryksfuldt og stilet, og giver hjemmet et personligt twist.

Det rette tæppe kan gøre en verden til forskel for stemningen i din boligindretning - og samtidig vil et komfortabelt tæppe også forbedre akustikken. Det kan samle og skabe helhed i dit rum, og det er både fint at lægge under dine møbler, ude i det fri, eller hængende på en væg som en anderledes form for kunst.

 
En skøn detalje i boligindretningen

Et tæppe kan tilføre liv og farve til dit hjem. Når du skal ud og vælge et tæppe, er det en god idé at gå efter et, der indeholder de farver, som går igen i resten af din boligindretning. På denne måde skaber du en rød tråd og undgår et rodet look.

Er dine rum beklædt i lyse nuancer, kan et mørkt tæppe skabe kant og ro og samtidig give en spændende og kontrastfuld indretning. Vil du gerne fremhæve dine møbler, eller indeholder dit hjem i forvejen mange farver og materialer, er et godt tip at gå efter enkle og ensfarvede tæpper. Er dit hjem derimod indrettet mere minimalistisk og neutralt, vil et tæppe med et grafisk udtryk med knald på farverne være en super fin detalje i indretningen!

En nem måde at skabe varme, ro og hygge samt fuldende dit sofaarrangement på er at bruge et tæppe under dit sofabord. Ved at lade tæppet flugte med sofaen skaber du harmoni og balance.

Hvis du har et stort rum med meget gulvplads og et stort smukt tæppe, kan du sagtens lægge tæppet for sig selv. Det kan være en skam at sætte møbler på et smukt, dekorativ tæppe.


Blød forkælelse

Ryatæpper er lækre bløde og kan give ethvert rum et eksklusivt look og en behagelig stemning. Læg det i spisestuen eller stuen, eller brug det i soveværelset og sikr dig at træde ud på noget blødt som det første om morgenen.


Noget til enhver stilart

Vi har tæpper i alverdens materialer, farver og mønstre, som matcher enhver smag og stilart. Om du vælger et tæppe i et blødt eller hårdt materiale er op til dig! Du skal blot overveje hvilket udtryk, der passer bedst ind i lige præcis din boligindretning.