Kurv
Kurv

Her er farverne du skal indrette med i 2018!

Farver, tekstiler, print og gerne et miks af det hele! Det er blot lidt af det sæsonens helt store tendenser byder på. I denne sæson bliver der nemlig eksperimenteret med mønstre, former og farvenuancer som brændt rød, dyb blå og støvet grøn. De mørke nuancer, den sydlandske inspiration, og de mange ædle materialer vinder for alvor indpas i vores hjem. Glæd dig til at opleve nye farvesammensætninger og blive inspireret til at kombinere spændende materialer på kryds og tværs. 

Let red shades in

Vi gør opgør mod det kølige skandinaviske look og vender blikket mod den sydlige halvkugle efter inspiration og trænger til varme, tryghed og jord-inspireret grounding. Her ses den røde farve i bløde og mørke nuancer, som rust rød der vinder ind som varme, omfavnende farver, der giver hygge og ​stemning i hjemmet.

Udvalgte favoritter

Viser 0 af 0

Let lovely blue in

Med associationer til havet og det rolige liv, gør den blå farve sit comeback i 2018. Den blå farve er meget moderne, men samtidig både tidsløs og stilren. Farven er for alvor blevet en del af boligindretningen da den udstråler både eksklusivitet og elegance. Skab en ren og autentisk indretning med minimalistiske former og nuancer fra himlen og havets beroligende farve.

Udvalgte favoritter

Viser 0 af 0

Let grassy green in

Farven grøn kommer til at være en megatrend denne sæson, og det er ikke uden grund! En af dem handler om, at den grønne farve afspejler et skift mod en mere økologisk og naturnær tankegang. Vi så allerede den grønne farve på alt fra puder til vægge i 2017, men hvor den før poppede op som mættede grøn, bliver de mere klare og støvede i 2018 og breder sig fra boligtilbehør til større formgivende møbler.

Udvalgte favoritter

Viser 0 af 0