Kurv
Kurv

Indret dig med blågrøn

Den dybe blågrønne farve har været en af årets store farvetrends indenfor boligindretning, og den fortsætter som en favorit i det nye år. I det hele taget har vi danskere været mere dristige og farveglade, hvad angår indretning. Den nordiske, minimalistiske stil med neutrale farver er blevet udskiftet med en mere sprudlende farvepalette. 2019 bliver også et farverigt år med opfordring til indretning med friske farver. En af vores absolut yndlingsfarver er den blågrønne nuance, som giver skønne associationer til det dybe, blågrønne hav. 

 

 

Indret hjemmet med lækre møbler i en flot blågrøn farve. Det tilføjer et frisk pust og vil med garanti få din stue til at skille sig ud. Ofte frygter vi at blive trætte af møbler i farver, men tværtimod vil et farvet møbel give stor glæde og fornøjelse i mange år.

Hvis du ikke er klar til at tage skridtet med en farvet sofa, kan du også indrette med en lænestol eller puf i en flot blågrøn nuance. Hvis du blot søger at pifte stuen op uden at skulle punge alt for meget ud, kan du give plads til smukt boligtilbehør i form af vaser, urtepotteskjulere, kunst eller tekstiler i blågrønne nuancer. 

Blågrønne elementer i spisestuen kan også nemt tilføjes på en elegant og stilfuld måde. Du kan f.eks. skifte spisebordsstolene ud med en flot spisebordsstol i en blågrøn farve. For at gøre det ekstra lækkert, kan du vælge velour-materiale, som gør sig rigtig godt i den blågrønne nuance. Nyt stel og køkkentilbehør i blågrønne toner er også en nem måde at få farve ind i hjemmet på.