Kurv
Kurv

Indret med smukke spejle!

Træt af kedelige, hvide vægge? Vi har et par gode tips til, hvordan du nemt kan give væggene lidt liv og personlighed.

 

Få rummet til at syne større 

Du kan hurtigt få et rum til at syne større ved at indrette dig med spejle. Et spejl vil reflektere rummet og derned få det til at virke større. Indretning med spejle er utrolig effektfuld og med dekorative spejle, bliver det en fryd for øjet. 

Skulpturelle spejle hitter

Spejle i forskellige former og designs er en megatrend i boligen lige nu. De er ikke kun begrænset til gangen eller badeværelset, men er meget anvendelige som pyntegenstande i din stue eller dit soveværelse. Spejle behøver ikke at være rent funktionelle objekter, de kan bruges mere kreativt og eksperimentelt og være dekorative afhængigt af anvendelsen. 

Funktionelt og æstetisk

Spejle har mange gode egenskaber. Udover at give et rum et raffineret look, kan de give rummet en helt anden dybde. Har du en lille stue, kan du få oplevelsen af at have en større stue ved at bruge et spejl på den rigtige måde. De er ikke længere bare vægdekorationer, de er dekorativt tilbehør, som er med til at skabe en hel anden dimension og dynamik i et rum. Er du glad for levende lys, kan du overveje at bruge et spejl som baggrund, så det giver en ekstra hyggelig effekt.

Vores udvalgte favoritter

Viser 0 af 0