Kurv
Kurv

Julegaven til de små

Det siges jo, at juletiden er hjerternes fest – men det er i særdeleshed også børnenes fest. Har du svært ved at finde den helt rette julegave til familiens mindste, så har vi nogle skarpe idéer lige her.

Plads til kreativ og farverig leg

Legetøj til børnene er et sikkert hit. Med det helt rette legetøj kan børnene fordybe sig i flere timer, og de vil elske at invitere vennerne hjem til legetøj i topklasse. Men måske drømmer du også om børnelegetøj, der også ser pænt ud i indretningen? Hvis du gør, så har Flexa lavet den perfekte løsning. Her får du legemøbler med tilhørende legetøj, der kommer i farver, der passer flot ind i tidens hotteste boligtrends. Med dette legetøj kan børnene nemt få plads til timevis af leg i stuen, hvor både store og små kan få glæde af de eventyrlige legemøbler.

Gør værelset hyggeligt

Et børneværelse må bestemt ikke være kedeligt! Derfor er det oplagt at sætte fokus på indretningen af børneværelset. Der skal både være plads til at holde te-selskaber, læse bøger, spille spil og tegne. I et børneværelse er det vigtigt, at børnene kan udfolde sig både kreativt og fantasifuldt. Derfor er det vigtigt med gode møbler i børnestørrelse og pynt, der kan sætte fantasien i gang. Se vores bud herunder på møbler, puder og plakater, der kan klare netop den opgave.

Find mere inspiration til julegaverne herunder