Julegaven til ham

27. nov 2018

Gaver er helt specielle at give – især når det er til nogen, du holder særligt meget af. Er du på udkig efter den helt perfekte gave til ham, du har kær, så har vi fundet en række fine bud, der kan gøre din søgen lidt nemmere.

Gaveræset nærmer sig, og før vi ved af det, står julen for døren. Nogle nyder det, mens andre stresser over alle de gaver, der skal købes. Især kan gaven til manden, der har alt, give hovedpine. Vi hjælper dig på vej med vores bedste gaveidéer til manden i dit liv. Uanset om det drejer sig om din kæreste, far, bror eller søn.

Til manden, der har alt, er det kærkomment med boligtilbehør, der kan tilføje et råt og markant touch til hjemmet. Giv ham en stilsikker pendel, en smart lænestol eller puf til hans yndlingshjørne i stuen eller smarte læder dækkeservietter, stel i mørke nuancer og røgfarvede vinglas, der gør det lidt federe for ham at stå for borddækningen fremover.

Hvis din mand har fortjent en ekstrastor gave i år, kan du forære ham et lækkert møbel, som kan sætte rammen for hans helt eget herreværelse eller arbejdsværelse. Sort læder er et klassisk og stilrent hit, mens rustikt træ er moderne og giver et råt indspark i indretningen.

Gaver under 500 kr.

Kunstige juletræer

Julepynt 2019