Kurv
Kurv

Julegaven til ham

 Er du på udkig efter den helt perfekte gave til ham, du har kær, så har vi fundet en række fine bud, der kan give dig inspiration. 

Gaver til manden der har alt 

Tiden går hurtigt, og før vi ved af det, står julen for døren. Mange nyder at finde de gaver, der skal købes. Andre er knapt så begejstrede, og gaven til manden, der har alt, kan give udfordringer. Vi hjælper dig på vej med vores bedste gaveidéer til manden i dit liv. Uanset om det drejer sig om din kæreste, far, bror, søn eller en helt femte. 

Til manden, der har alt, er det kærkomment med boligtilbehør, der kan tilføje et strejf af mandighed til hjemmet. Giv ham en stilsikker pendel eller en smart lænestol eller puf til hans yndlingshjørne i stuen. Et stel i mørke nuancer og røgfarvede vinglas, kan gøre det lidt federe for ham at stå for borddækningen fremover.

Hvis din mand har fortjent en ekstrastor gave i år, kan du forære ham et lækkert møbel, som kan sætte rammen for hans helt eget herreværelse eller arbejdsværelse. Sort læder er et klassisk og stilrent hit, mens rustikt træ er moderne og giver et råt indspark i indretningen. 

 

Find mere inspiration til julegaver herunder