Kurv
Kurv

Juletræet med sin pynt

Vi nærmer os den søde juletids højdepunkt, nemlig juleaften. Det betyder hygge, god mad og gaveudveksling. Få at opnå den perfekte julestemning er juletræet naturligvis et must og skal pyntes op i fineste forstand. At pynte juletræ er en tradition, som vi er mange, der har kær. Og selvfølgelig skal familiens juletræ ligne en million, når årets absolut hyggeligste aften ankommer. 

Få inspiration til at pynte juletræet op med alt fra traditionelle dannebrogsflag og julekugler til smukke, moderne ornamenter.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul.

Nostalgisk og nydeligt juletræ

Rød, grøn og hvid er hvad vi traditionelt set forbinder med dansk juletræspynt. Disse farver giver os de dejligste julefornemmelser og frembringer skønne juleminder. Der er noget nostalgisk over julekugler og ornamenter med traditionelle julefarver og -former. Er du til den vaskeægte, nostalgiske julemagi, kan du med fordel pynte juletræet med julekugler, dannebrogsflag, trommer, kræmmerhuse og julehjerter.

Se vores udvalg af klassisk julepynt her

 

Magisk og moderne juletræ

Går du op i at pynte et juletræ, som er æstetisk og giver den perfekte stemning af moderne jul? Så kan du pynte træet med smukke ornamenter i gyldne farver og pynt i moderne former og motiver. Både metalliske farver og julepynt i naturlige materialer udstråler en magisk og nutidig julefornemmelse. Derudover er juletræspynt i en smuk blå farve et stort hit i de moderne julehjem.

Se vores udvalg af moderne julepynt her

Fantastisk og funklende juletræ

Når den lækre julemiddag er overstået, er der i mange danske hjem tradition for, at juletræet tændes. Et funklende juletræ i mørkets skær er noget af det smukkeste ved juletiden. Bevar hyggen og slip for besværet med et smukt, kunstigt juletræ eller juleplanter, som holder i generationer.

Se vores udvalg her