Kurv
Kurv

Opbevaring på den lækre måde

Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads, uanset om du bor i en forstadsvilla på to etager, eller om du bor i en etværelseslejlighed i indre by. Bøger, kasser, magasiner og legetøj kan hurtigt hobe sig op, så praktiske, men smarte reoler er et must.

Stilfuld opbevaring til dit hjem 

Reoler fungerer ikke kun som praktisk udvidelse af husets opbevaringsplads. I dag er reoler en vigtig del af stuens indretning, da man her kan udstille sine pynteting og arvestykker på en dekorativ måde. Du behøver nemlig ikke at gemme dine fine sager væk – stil dem i reolsystemet for at skabe liv, personlighed og hygge i dagligstuen. 

Fjern alt rodet

Hvis du alligevel gerne vil gemme dine ting væk, kan du gå efter en reol med låger, så du nemt kan gemme de ting væk, som du ikke ønsker at vise frem. Mulighederne er mange! Du kan også anvende din reol som TV-møbel, skænk eller noget helt tredje - det er op til dig selv. 

Udnyt pladsen og skab mere 

Du kan også anvende de større reoler som rumdeler, hvilket er genialt til rum i alle størrelse. I en etværelseslejlighed skal det største rum typisk have mange funktioner. Det skal både fungere som en stue, spisestue, kontor og soveværelse - alt sammen på meget få kvadratmetre. Som ordet ”rumdeler” ligger op til, så kan denne luftige og fritstående type reol opdele et rum. Du kan derfor hurtigt skabe en soveafdeling eller spisekrog, helt uden at skulle bøvle med at lave en ny væg.