Kurv
Kurv

Sig ja til kjolen.. og til indretningen!

 

Er du ved at planlægge dit drømmebryllup, så er der i den grad gode nyheder til dig!

 

Kanal 4 er nemlig på vej med en dansk udgave af det populære amerikanske tv-program: ”Say yes to the dress”. Er du ikke allerede bekendt med programmet, så går det ud på, at kommende brude får hjælp af en række eksperter til at finde den helt perfekte brudekjole til den store dag. ILVA har indgået et stilbevidst samarbejde med brudebutikken Panayotis i Vejle. Her kan kommende brude og deres nærmeste slå sig ned i eksklusive loungemiljøer med bløde veloursofaer og stilfulde sofaborde, som skaber en hjemlig og afslappet stemning.

 

Denne store dag bør ikke kun indebærer en flot kjole. Flot indretning og udsmykning er nemlig med til at danne de perfekte rammer om en festlig dag og aften. Pynt derfor bryllupssalen op med stilsikkert interiør! Du kan for eksempel skabe et lille loungemiljø, hvor dine gæster har mulighed for at sludre samtidig med, at de sidder behageligt.

 

Så er du på udkig efter en flot brudekjole eller inspiration til den store fest, så besøg Panayotis i Vejle med dine nærmeste eller kig forbi et af vores mange bolighuse.

 

Viser 0 af 0