SHOP AMOK - ALT er nedsat* - SPAR 25-50% |*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, FUND og Fast Pris.

Kurv
Kurv

Uundgåelige Cancun tæppe

De kan både være bløde, langhårede, multifarvede og gå fra væg til væg. Med et tæppe i dit hjem, kan du holde fødderne varme og indrette med forskellige rum i rummet. Brug det i sofahjørnet, til picnic i stuen eller måske som hundens luksuriøse legetæppe.

Hvordan vil du bruge dit?

Inviter vennerne over og hyg jer på en anderledes måde, end I plejer. Hvorfor ikke servere frokosten eller aftensmaden på gulvet? Selvom det ikke er høj sol og sommer, kan I sagtens holde picnic i stuen.

Der skal være tid og rum til de firbenede. Det bløde Cancun tæppe er oplagt til leg og hygge med hjemmets dyr. Både de to- og firbenede vil nyde kvalitetstid i gulvhøjde med blødt underlag.

I arbejdsværelset er alle elementer af hygge velkomne. Derfor er Cancun tæppet også oplagt at placere på kontoret, hvor stilen ellers godt kan blive stringent og kold.

Ofte foregår børnenes leg på gulvet. Både fordi det er hyggeligt, og fordi legesagerne kræver sin plads. Giv børnene et behageligt tæppe, hvor de kan lege med vennerne i timevis.

Hjemmets absolutte hyggespot er og bliver sofahjørnet. Her skal der naturligvis også være et tæppe, så fødderne ikke bliver kolde, og hyggen bliver bibeholdt. Brug Cancun under sofaen.

Er der en god film på TV’et? Eller måske bare en ægte hyggestund. Tag dynen med ind på stuegulvet og lad filmaftenen begynde. Skab den helt rette stemning med snacks og godter lige ved hånden.

De tuftede tæpper som Cancun er dejligt bløde at gå på, og så tilfører de øjeblikkeligt et varmt look til ethvert rum. Men de er mere end behagelige at gå på og smukke at se på. På grund af den teknik, der bruges til at lave tæppet, er tæpperne også yderst slidstærke og kan derfor tåle lidt af hvert.

Cancun tæppet består hovedsagligt af viskose og har derfor et smukt skin. Et tæppe i viskose ændrer ofte sit udseende, i takt med at lyset i rummet også ændrer sig. Derfor er du med Cancun tæppet sikret et flot udseende, der kan variere fra tid til anden.

Hvert Cancun tæppe er håndlavet og produceret i Indien, så hvert enkelt tæppe er samtidig unikt og helt sit eget. Vælg blandt fem forskellige nuancer, så du finder netop det Cancun tæppe, der passer ind hjemme hos dig.

Læs om sæsonens andre uundgåelige