Kurv
Kurv

Uundgåelige Cindy puf

Nogle kender Puf, som den magiske drage. Vi genkender puf på en helt anden måde. For os er det et dekadent input i boligindretningen, der både fungerer som et praktisk og elegant møbel og som et smukt blikfang i hjemmet.

Brug puffen til at smide benene op på, som børnenes legeplads eller måske som kattens nye soveværelse. Den elegante puf passer ind alle steder og tilfører ethvert rum et luksuriøst touch. Vi kan komme på mange måder at bruge puffen.

Hvordan vil du bruge din?

Cindy puffen er både blød og indbydende, og derfor er den det oplagte sted for timevis af børnelege. Både store og små kan nemt få tiden til at gå med leg, eventyr og fantasi.

Et smukt stilleben kan sætte prikken over i’et i ethvert rum. Uanset hvilken stil du indretter dig med, kan du skabe en skøn, lille udstilling af nogle af de ting, du bedst kan lide.

En kop kaffe og en god snak med en, du holder af. Det er vist de færreste, der vil takke nej til sådan et tilbud. Brug den elegante Cindy puf til servere kaffen på. Så garanterer vi kaffe med stil.

Der skal være plads til de firbenede. Men det er ikke i alle hjem, at dyrene er velkomne i sofaen. Eller måske er der bare ikke plads nok. Løsning: Cindy. Så er alle glade – både de tobenede og de firbenede.

Huler er altid et hit. For store og små børn. For drenge og piger. Ja, faktisk for de fleste. Hvem nyder ikke at lægge sig til rette i en hyggelig hule? Cindy fungerer super godt som hulens siddeplads.

Kom tættere på Cindy

Der findes ikke noget bedre og mere afslappende end en aften på sofaen med benene oppe. Og her er Cindy puffen intet mindre end oplagt. Når du indretter med den, kan du fylde sofaen op med dine nærmeste, og I kan alle hvile benene på den luksuriøse sofapuf. I kan også have kaffen stående på den. Eller børnene kan lege på den imens. Mulighederne er praktisk talt uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for mulighederne med Cindy puffen.

Cindy puffen er fremstillet i blødt og indbydende møbelvelour og findes i tre forskellige, tidstypiske nuancer. Cindy puffen tilfører noget dekandent og ekstraordinært til hvilket som helst rum, den bliver placeret i.

Læs om vores andre uundgåelige