Kurv
Kurv

Uundgåelige Ray lampe

Ethvert rum har behov for lys. Tillad os at foreslå Ray til at lyse dit rum op – på flere måder. Skal du bare have uforstyrret, stilrent lys, eller kunne du også bruge et utraditionelt tørrestativ eller en slikskål på samme tid? Ray fungerer til det hele.

Hvordan vil du bruge din?

Byd dine gæster velkommen sammen med Ray. Ray fungerer super godt som velkomst i entreen, hvor der både skal være plads til at smide jakken og byde velkommen til gæsterne.

Som enhver anden lampe kan Ray lyse op lige der, hvor du har behov for det. Ray gør det bare på sin egen måde, der ikke kan sammenlignes med andre. Prøv det selv i dit hjem.

Har du mangel på plads, eller elsker du bare det praktiske i hverdagen? Rays særlige design egner sig også fremragende som tøjsnor. Og til særlige lejligheder kan du skifte vasketøjet ud.

 Der skal være plads til sjov – også i hjemmets indretning. Brug Rays karakteristiske former til at skille dig ud. Brug den som opbevaring og pynt op til særlige lejligheder.

Brug Ray til at lyse hjemmets hyggehjørne op. Uanset om du læner dig tilbage til en god film i TV eller fordyber dig i en god bog, er det mest afslappende, når lyset er behageligt.

I selskab med skønne gæster eller bare i dit eget behagelige selskab giver Ray et dejligt lys til hjemmets samlingspunkt. Og samtidig giver den et smukt blikfang til spisestuen.

Lær Ray at kende

Ray lampen er lavet med sort metal, der er formet til spinkle og elegante tråde og giver lampen sit arkitektoniske og lette udtryk. Lampens åbne mønster gør, at den hurtigt tager blikfang i rummet, samtidig med at den giver rummet et behageligt lys.

Med Ray får du en lampe, der passer ind i de fleste hjem og kan bruges i alle rum. Ray er uhøjtidelig og samtidig stilren og lækker. Og du kan oven i købet sætte dit helt eget præg på lampens udtryk, da lampens metalskærm har en helt særlig konstruktion, der kan samles på to forskellige måder. Lampeskærmens åbne mønster giver dig samtidig mulighed for at udsmykke lampen med en smuk og iøjnefaldende el-pære, så du giver rummets lyskilde nyt liv og mere kant.

Shop Ray her

Læs om sæsonens andre uundgåelige