Kurv
Kurv

Uundværlig opbevaring, der matcher din stil

Der findes et utal af opbevaringsløsninger til hjemmet. Store som små, åbne som lukkede, dekorative og enkle. Det handler blot om at finde dem, der passer bedst hjem til din stil og dine behov.

Opbevaring til spisestuen 

I spisestuen kan det være praktisk at have opbevaringsplads til stel og andre elementer til bordopdækningen. Til dette formål er vitriner helt oplagte, for de holder samtidig porcelæn og sølvtøj fri for støv og snavs. Vitriner med glaslåger giver dig mulighed for at udstille dit smukkeste stel, så det bliver en del af din indretning. Omvendt sørger lukkede vitriner for at gemme de ting væk, som du ikke ønsker at have stående fremme.

Opbevaring til stuen 

I stuen er det en god idé at vælge opbevaringsløsninger, som er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. Kurve er perfekte til at have dine lune plaider liggende i, når du ikke bruger dem. Du kan også bruge en kurv som tidsskriftsholder eller blot holde dig til den klassiske slags i stående eller hængende form. Placer tidsskriftholderen ved siden af sofaen eller i din læsekrog, så du altid har dine yndlingsmagasiner og bøger inden for rækkevidde.

Opbevaring på den lækre måde

Har du en bar væg, som trænger til lidt liv, kan en åben vægreol gøre underværker. Dekorer den med små, personlige nips eller grønne planter i lækre krukker. Ønsker du en større opbevaringsløsning i din stue, spisestue eller på kontoret, hvor du kan gemme alt fra brætspil til vigtige dokumenter, er et enkelt og lukket reolsystem både praktisk og flot.