Kurv
Kurv

Uundværlige køkkenfavoritter

Nogle ting hører bare til i køkkenet – faktisk på en måde, hvor de ville være svære at undvære. Både i forbindelse med et æstetisk smukt køkken – men i særdeleshed også, når det kommer til køkkenets egentlige formål: madlavning og praktiske gøremål. Vi har samlet et udpluk af vores mest uundværlige køkkentilbehør, så du kan indrette et køkken, hvor der ikke mangler noget.

 

Tip: Brug en skøn karklud i stedet for stofservietter, når du dækker et smukt, indbydende bord.

Karklude og viskestykker

Hvis der er noget, der er uundværligt i køkkenet, så er det uden tvivl karklude og viskestykker af høj kvalitet. De fungerer både som pragtfuldt pynt i køkkenet, og så opfylder de også en praktisk og uundværlig funktion. Vælg et design, der passer til dig og din indretningsstil. For karklude og viskestykker behøver bestemt ikke at være kedelige at kigge på.

Vidste du i øvrigt, at det er vigtigt at skifte karklud hver dag? Med madrester og fugt skaber karkluden nemlig perfekte forhold for bakterier at leve i, så det er med at få den vasket og skiftet ud, så hygiejnen i køkkenet kan forblive i top.

Opbevaringskrukker

Opbevaringskrukker er en anden uundværlig ting i køkkenet. De kan nemlig indeholde alt. Mel, ris, gryn, og pasta. Måske müsli til morgenmaden, eller hvad med små chokolader eller dine favorit-kaffekapsler? De mindste modeller er også oplagt til opbevaring af krydderier, så du kan holde et fint overblik i skabet eller skuffen. Det er helt op til dig, hvad opbevaringsglassene skal indeholde.

Skærebræt

Skærebrættet er et ægte must have i køkkenet. Og igen er det et produkt, der både har en praktisk og æstetisk funktion. For skærebrættet skal ikke kun bruges til at skære franskbrød og salat på. Det er lige så fint at bruge som serveringsfad. F.eks. når du serverer tapasanretninger for dine gæster, er et smukt skærebræt det perfekte grundlag for en lækker middag.

Karafler

Med en karaffel i køkkenet kan du på ingen tid gøre borddækningen lidt skønnere. Lav din egen lemonade og hæld på en smuk karaffel, eller brug den til at servere lækkert isvand i sommervarmen. Med en karaffel på bordet bliver din borddækning automatisk en anelse mere indbydende.

Tip: Når karaflen ikke er i brug med drikkevarer, fungerer den fremragende som pynt med en fin blomst i.

Viser 0 af 0