Kurv
Kurv

Wellness-fornemmelser på badeværelset

Luksuriøs selvforkælelse og følelsen af velvære behøver hverken være penge- eller tidskrævende. Med få midler kan du forvandle dit badeværelse til din egen hyggelige wellness-oase.

Skab wellness-stemning

Mindfullness, meditation og yoga er populært som aldrig før, og i en ellers travl hverdag er vi blevet bedre til at sætte tid af til at forkæle os selv. Ved at indrette dit badeværelse med inspiration fra et ægte wellness-hotel, vil du få fornemmelsen af en beroligende, tropisk eksklusivitet og luksus hver gang, du træder ind i rummet. For at frembringe en eksotisk wellness-stemning og skabe en rød tråd i badeværelsets indretning, kan du med fordel holde dig til boligtilbehør i naturlige materialer som træ og beton. Træ vil give dit badeværelse kant og en varm stemning, og beton fungerer som en smuk kontrast hertil. 

Det helt rigtige tilbehør

Vælg lækre, bløde håndklæder i neutrale og naturlige farver. Opbevar dem på en dekorativ måde, eksempelvis hængende på en bambusstige, der står fremme op ad væggen. Stigen er både en hyggelig og simpel opbevaringsløsning, der passer perfekt ind i wellness-temaet.

Skab en hyggelig og god stemning med levende lys på badeværelset til dit lange aftenbad eller din aftenrutine. Med en velduftende diffuseur kan du pifte rummet op med en skøn aroma. Hav gerne dine lækre produkter stående fremme, som når du besøger et rigtigt spa. Dekorer dit badeværelse med grønne planter for at tilføre rummet liv og energi. Sammen med de naturlige materialer og de skønne dufte vil de frodige planter dine tanker automatisk blive ledt til et eksotisk og afslappende sted.

Vores udvalgte favoritter

Viser 1 af 1