3 tips til den hyggeligste altan

02. feb 2021

Sommeren er på vej, og snart lever vi livet udendørs. Uanset om du har en stor have eller en mindre altan, skal der altid være plads til udeliv og sommernydelse. Vi guider dig til at indrette den skønneste altan, der fungerer som den perfekte ramme for hygge og afslapning i solen i løbet af hele sommeren.

1. Brug smarte møbler, der ikke fylder for meget

Er din altan er stor eller lille? Uanset hvad, skal der naturligvis være plads til at sidde og slappe af. Men altanen sætter ofte nogle begrænsninger, der gør, at du skal tænke lidt mere kreativt, når du skal vælge dine møbler. Vi har et stort udvalg af møbler, der ikke fylder alverden og derfor passer perfekt ind på den mindre altan. Vi har både runde og firkantede borde, og hvis det er helt småt med pladsen, har vi også modeller, der kan hægtes på gelænderet, så du slipper for generende bordben på altanen.

2. Skab hyggestemning med masser af puder og tæpper

I uderummet er der ét must. Det er naturligvis den hyggelige stemning. Der bliver ikke meget sommerhygge og udeliv uden bløde tekstiler i lange baner. Pynt din altan op med puder, plaider og skønne skind. De giver både et herligt, indbydende udtryk, og samtidig forlænger de timerne på altanen, når du kan putte dig under et blødt tæppe, når kulden begynder at tage over.

3. Indret en altan, der passer til dig

Det vigtigste når du skal indrette din altan er, at du indretter den, så den passer til dine behov. Hvad er vigtigst for dig? At der er plads til at spise med vennerne? Eller skal der være plads til at smide benene op og nyde sol og sommer i ro og mag? Når det er småt med plads, er det nogle gange nødvendigt at prioritere i sine behov, og så er det vigtigt at fokusere på det, der er vigtigst for dig.

Indret den bedste altan for dig

Se alle

tekstiler til altanen

Se vores store udvalg af

altanmøbler

Se alt til

outdoor-sæsonen