Kurv
Kurv

3 tips til at indrette din altan

Sommeren er på vej, og snart lever vi livet udendørs. Uanset om du har en stor have eller en mindre altan, skal der altid være plads til udeliv og sommernydelse. Vi giver dig inspiration til altanen og guider til, hvordan du kan indrette den skønneste altan, der fungerer som den perfekte ramme for hygge og afslapning i løbet af hele sommeren.

 

1. Brug smarte altanmøbler, der ikke fylder for meget

Er din altan stor eller lille? Uanset hvad, skal der naturligvis være plads til at sidde og slappe af. Men altanen sætter ofte nogle begrænsninger, der gør, at du skal tænke lidt mere kreativt, når du skal vælge dine møbler. Hos ILVA har vi et stort udvalg af møbler, der ikke fylder alverden og derfor passer perfekt ind på en mindre altan. Vi har både runde og firkantede altanborde, og hvis pladsen er meget trang, har vi også modeller, der kan hægtes på gelænderet, så du slipper for generende bordben på altanen. Hos ILVA er der altså rig mulighed for at få inspiration til altanen og indrette den præcis, som du ønsker.

2. Skab en hyggelig altan med masser af puder og tæpper

En hyggelig altan er et must, når de varme dage og sommerstemningen indtræffer. Findes der noget bedre end bløde tekstiler i lange baner til at skabe sommerhygge? Pynt din altan med puder, plaider og smukke skind. Det giver både et herligt, indbydende udtryk, og samtidig forlænger det timerne på altanen, fordi du kan putte dig under et blødt tæppe, når kulden begynder at tage over. For at sikre en hyggestemning selv, når mørket indtræffer, kan du hænge en lyskæde om gelænderet eller placere dekorative lanterner. Det giver rig mulighed for også at benytte altanen på de lune sommeraftener.

 

3. Indret en altan, der passer til dig

Det vigtigste når du skal indrette din altan er, at du indretter den, så den passer til dine behov. Hvad er vigtigst for dig? At der er plads til at spise med familie og venner? Eller skal der være plads til at smide benene op og nyde sol og sommer i ro og mag? Når pladsen er knap, er det nogle gange nødvendigt at prioritere i sine behov, og så er det en god idé at fokusere på det, der er vigtigst for dig. Hos ILVA finder du fine cafésæt, der er perfekte til altanen. Men vi har også et bredt sortiment af solsenge og liggestole. Du kan derfor helt sikkert få inspiration til altanen og finde de havemøbler, der matcher dine behov.

Vores udvalgte favoritter

Viser 7 af 7

Indret den bedste altan for dig