Kurv
Kurv

4 tips til udendørs lounge-stemning

Hvem ønsker sig ikke en ægte lounge-stemning i haven eller på terrassen? Et behageligt loungeområde er helt perfekt til at tilbringe en masse hyggelige sommerstunder med familie og venner, men også alenetid med en god bog. Vi giver dig tips og gode råd til, hvordan du kan skabe den helt rigtige udendørs lounge-stemning!

 

1. Find de perfekte loungemøbler for dig

Elsker du også den afslappede lounge-stemning? Så er en lækker sofa udendørs eller havesofa uundværlig. Det vigtigste, når du skal skabe en udendørs lounge i dit uderum er, at du finder de møbler, der matcher din smag. Er du til det klassiske og stilfulde, som du ved aldrig går af mode? Eller skal du være med på årets trend og udforske nye materialer? Uanset hvad du er til, vil de komfortable og stilfulde loungemøbler bidrage til det helt særlige 'living inside out'-udtryk på terrassen, hvor man har bragt stuen udenfor. Det vil uden tvivl skabe en øjeblikkelig lyst til at tilbringe uendelige timer i sofaen udendørs! Nyd solens stråler i højsommeren og tilføj en blød plaid henover sensommeren og i de milde efterårsmåneder.

2. Planter, planter og atter planter

Skab den helt rette stemning i haven og på din terrasse ved at indrette med masser af smukke, eksotiske planter. Fyld dit uderum godt op med dine yndlings grønne og frodige elementer og giv terrassen et udtryk som en ægte oase. Ikke nok med, at planter bidrager til en hyggelig stemning, så er de også helt perfekte til at skabe den rette loungestemning. Hvis du ikke er så god til det med pasning og vanding af planter, så vælg nogle, som ikke kræver det helt store og egner sig godt i de varme perioder. Du kan eksempelvis gå efter de populære prydgræsser, der kræver minimal pleje, og samtidig er smukke stort set hele året rundt.

3. Tænk over farver og nuancer

Det er en god idé at stræbe efter en gennemført stil med et gennemgående farvetema, der matcher resten af indretningen i hjemmet. Farver og nuancer er ofte med til at give den røde tråd gennem hele hjemmet. Ønsker du at skabe et moderne og lækkert udtryk, kan du denne sæson med fordel gå efter isblå, okkergule eller gråbrune nuancer til at bryde de traditionelle farver i havemøbler. Du kan eksempelvis inddrage de populære farver i valget af havetilbehør.

4. Brug de ting du allerede har

Overforbrug er yt, og derfor er det både praktisk og trendy, at bruge de samme møbler og tilbehør både indendørs og udenfor. Med trenden 'living inside out' handler det om, at måden, vi indretter på indenfor, rykker udenfor. Det vil sige, at uderummet bliver en naturlig forlængelse af hjemmet indenfor. Du kan eksempelvis nemt flytte pyntepuder, plaider, vaser og meget mere med ud i haven. Hos ILVA finder du et stort udvalg af tilbehør, der kan bruges både ude og inde.

Vores udvalgte favoritter