4 tips til udendørs lounge-stemning

28. maj 2019

Skab en ægte lounge-stemning, hvor det er behageligt at tilbringe en masse hyggelige stunder med familien og vennerne, og hvor du også kan tilbringe alenetid under et blødt tæppe i selskab med en god bog!

1.

Elsker du også den afslappede lounge-stemning? Så er den store flydersofa uundværlig. De komfortable og stilfulde loungemøbler bidrager til et helt særligt udtryk på terrassen og vil uden tvivl skabe en øjeblikkelig lyst til at tilbringe uendelige timer udendørs! Direkte i solen, når den er fremme og med en skøn plaid over hen på sensommeren og i efterårsmånederne.

2.

Skab den helt rette stemning i uderummet ved at indrette med masser af smukke, eksotiske planter. Fyld dit uderum godt op med grønne og frodige elementer og giv terrassen et udtryk som en ægte oase.

3.

Hold en gennemført stil med en gennemgående farveskala, der matcher resten af indretningen i hjemmet. Farver og nuancer er ofte med til at give den berømte røde tråd gennem hele hjemmet. Ønsker du at skabe et eksklusivt udtryk, kan du med fordel gå efter lyse og neutrale nuancer - for eksempel grå, hvid og beige.

4.

Overforbrug er yt, og derfor er det både praktisk og trendy, at bruge de samme møbler og tilbehør både indendørs og udenfor. Du kan eksempelvis nemt flytte det lille loungebord udenfor i solen, og du kan trække den skønne og komfortable lænestol med ind i stuen, når det er tid til afslapning indenfor.

Loungeborde til enhver smag

Skab den rette stemning

Slæng dig i din nye loungesofa