4 tips til udendørs lounge-stemning

05. feb 2020

Skab en ægte lounge-stemning, hvor det er behageligt at tilbringe en masse hyggelige sommerstunder med familien og vennerne, og hvor du også kan tilbringe alenetid under et blødt tæppe i selskab med en god bog!

1.

Elsker du også den afslappede lounge-stemning? Så er den store flydersofa uundværlig. De komfortable og stilfulde loungemøbler bidrager til det helt særlige 'living inside out'-udtryk på terrassen, hvor man har bragt stuen udenfor. Det vil uden tvivl skabe en øjeblikkelig lyst til at tilbringe uendelige timer udendørs! Direkte i solen, når den er fremme og med en skøn plaid over hen på sensommeren og i efterårsmånederne.

2.

Skab den helt rette stemning i haven og på din terrasse ved at indrette med masser af smukke, eksotiske planter. Fyld dit uderum godt op med grønne og frodige elementer og giv terrassen et udtryk som en ægte oase.

3.

Hold en gennemført stil med en gennemgående farveskala, der matcher resten af indretningen i hjemmet. Farver og nuancer er ofte med til at give den berømte røde tråd gennem hele hjemmet. Ønsker du at skabe et moderne og lækkert udtryk, kan du denne sommer med fordel gå efter røde, blå og gule nuancer, til at bryde de traditionelle nuancer og farver i havemøbler.

4.

Overforbrug er yt, og derfor er det både praktisk og trendy, at bruge de samme møbler og tilbehør både indendørs og udenfor. 2020 trenden inden for havemøbler er "living inside out", hvilket betyder, at måden vi indretter indenfor rykker udenfor. Du kan derfor eksempelvis nemt flytte pyntepuder, plaider, vaser og meget mere ud i haven.

Vores udvalgte favoritter:

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Shop loungeborde

Shop havetilbehør

Shop loungesofaer