Kurv
Kurv

5 must haves til dit udendørs rum!

Indretningen er ikke fuldendt, før de sidste detaljer er på plads. Det gælder inde i huset såvel som ude i haven. Det er de sidste detaljer, der gør, at din have føles hyggelig, personlig og behagelig at opholde sig i. Her er 5 absolutte must haves, når det handler om at skabe en hyggelig udendørs atmosfære.

 

 Meget kan gøre os danskere lykkelige, men der findes næsten intet, som slår følelsen af sommer. Det er også grunden til, at vi om sommeren sætter vores lid til vejrguderne, for vi kan simpelthen ikke få nok af det gode vejr og de hyggelige stunder, der følger med. Skab de perfekte udendørs rammer med disse 5 must haves til dit udendørs rum.

1. Liggestolen

Der findes næppe noget bedre end at nyde den danske sommersol i en komfortabel liggestol. Du kan nemt tilbringe timer i den, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. Derfor er det vigtigt, at ergonomi såvel som design passer til dine behov. Med en god bog eller podcast er liggestolen det perfekte møbel til at ligge og dase eller at tage en lille lur i solen og slappe af! 

2. Pladsbesparende altanmøbler

Mange lejligheder er opført med små altaner, hvor det gælder om at være kreativ, hvis pladsen skal udnyttes optimalt. Det stiller i høj grad krav til altanmøblerne, der både skal være mindre end almindelige havemøbler og kunne holde til alt slags vejr, da man i en lejlighed almindeligvis ikke har mulighed for at tage møblerne ind, når det regner. Samtidig skal de naturligvis afspejle den personlige stil og passe til den øvrige indretning i boligen.

3. Ryk stuen udenfor

En udendørs lounge er perfekt til dig, som vægter komfort og hygge højt i dit udendørs rum. Med udendørs loungemøbler vil dit uderum fremstå roligt og afstressende, hvor du kan slappe af og skabe plads til hygge og socialt samvær. Hermed kombinerer du komfort og hygge med en luksuriøs og lækker udendørs indretning. 

4. Møblet der passer ind over det hele i dit hjem

Udover at pryde terrassen, haven eller udestuen, så er loungebordet også en flot tilføjelse til soveværelset, stuen eller endda badeværelset. Loungeborde fås i forskellige størrelser og er derfor gode til at bruge som alt fra sengeborde til serveringsborde.

5. Opbevaring 

Når sommeren melder sin ankomst, og hverdagen bliver rykket udenfor, kan det være praktisk med en hyndeboks. For havehynder er bare mest behagelige at sidde på, når de er tørre og rene. Med en opbevaringsboks til hynder kan du nemt holde styr på dine udendørs hynder, og du beskytter dem samtidig mod fugt, vand, støv og snavs, og alt hvad det danske sommervejr ellers kan byde på.

Vores udvalgte favoritter