Kurv
Kurv

Bæredygtige havemøbler til dit uderum

ILVA passer på naturen

Bæredygtighed og smukt design går hånd i hånd. Hos ILVA er alle vores havemøbler udført i træ FSC®-certificerede, og det betyder, at når du vælger FSC®-mærkede havemøbler fra ILVA, er du med til at sikre en bæredygtig skovdrift.

Vi har siden 2010 været medlem af FSC® Danmark og har derfor længe haft fokus på møbeldesigns, hvor bæredygtighed, funktionalitet og design går hånd i hånd. Vi har et mål om, at alle vores træmøbler, ikke kun havemøbler, skal være FSC®-certificerede på sigt. Vi har sat os nogle ambitiøse og klare mål, så vi kan være med til at forbedre vilkårene for træer, mennesker og dyr i verdens skove. Vi håber, at du vil være med på rejsen.

 

Hvad er FSC®-certificerede møbler?

En FSC®-mærkning (Forest Stewardship Council®) på vores møbler sikrer, at sjældne og truede arter beskyttes, og at skovarbejderne har ordentlige arbejdsforhold, når det gælder fx løn og sikkerhedsudstyr. Samtidig skal oprindelige folks rettigheder respekteres, og skovejeren skal bidrage økonomisk til lokale projekter, som fx kan være adgang til lægehjælp, vand eller skolegang. Samtidig sikres der også, at der i en FSC®-skov ikke fældes flere træer, end den kan nå at reproducere. Skovene skal ikke tage skade af denne fældning, og det skal ske på den mest bæredygtige måde.

Indret dit uderum