Få havetips fra Signe Wenneberg

10. feb 2020

Årets nye havekatalog er klar. Her finder du blandt andet et helt nyt sortiment af havemøbler, masser af inspiration til indretning af din have samt gode råd og tips fra havebogsforfatter Signe Wenneberg.

Læs det her

Årets havekatalog er klar, vi er klar, så nu mangler vi kun foråret.

Signe Wenneberg:

Havebogsforfatter Signe Wenneberg pryder årets havekatalog med masser af gode råd og tips til haven. Signe ser haven som den bedste terapi i en stresset hverdag. Haven er et rart og roligt udendørs rum, hvor vi kan slappe af og lade op. Vi skal derfor sørge for, at der er steder til ro og fordybelse, samt et kig til alt det grønne.

Living inside out:

Årets havemøbler vil være præget af den helt store udendørstrend i 2020 'Living inside out', og vil være den gennemgående røde tråd i både sortimentet og indretningen. Måden vi indretter på indenfor, rykker udenfor, og derfor vil mange af de havemøbler vi kommer til at se i 2020, lige så godt kunne have stået inde. Dette skaber rammerne for den ideelle udendørs stue, som gør haven til en vigtig del af vores bolig.

Tre stilarter:

Havemøblerne i årets katalog vil være delt op i tre forskellige stilarter: New traditions, Nordic Essentials og Raw Romance.

New Traditions:

New Traditions er en stilart, der er inspireret af en mindre kendt side af 70’erne, som repræsenterer en sammensmeltning af komfort og luksus. Her vil man se møbler i runde former og med dybe farver såsom mustard yellow og nuancer af rød og blå.

Nordic Essentials:

Nordic Essentials er essensen af den nordiske og minimalistiske stil. Stilen er kendetegnet ved et minimalistisk udtryk, der hylder håndværksmæssige traditioner og smukke trædetajler. Her ses sarte toner i lys træ, havblå, grå og hvid i centrum.

Raw Romance:

Raw Romance er indbegrebet af dansk sommerhygge. I denne stilart er der fokus på et romantisk og hyggeligt udtryk med masser af naturmaterialer, såsom bambus og rattan. Her er møblerne præget af et neutralt farvesprog.

Vores udvalgte favoritter:

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Bliv inspireret og kom i dejlig sommerstemning

Læs

vores nye havekatalog

Shop

Havemøbler

Læs

om trenden: living inside out