Kurv
Kurv

Fransk charme i haven

Skab en hyggelig parisisk stemning i haven eller på terrassen, som emmer af fransk idyl - hvor du og dine gæster henslængt kan nyde et koldt glas vin eller en delikat middag i skønne omgivelser

Skabe en rød tråd 

Når du skal indrette dit udendørs rum er det en god idé at tænke det i sammenhæng med resten af boligindretningen for herved at skabe en rød tråd imellem dit hjem - både indendørs og udendørs! 

Den rigtig farve

 Uanset hvordan du bruger din terrasse, er der mange valg og overvejelser, når du indretter den - særligt hvis du vil skabe en dejlig følelse på lidt plads. Hvis ikke du har meget plads at gøre godt med, kan du sagtens få et skønt udeliv derhjemme med de rigtige møbler. Gå efter møbler som ikke er for dominerende i hverken farve eller størrelse, da det hurtigt kan virke klodset og tungt. 

Skab parisisk stemning

Drømmer du om at kunne spise aftensmad derude, vil et cafésæt være en oplagt mulighed. Hermed får du skabt en hyggelig parisisk stemning. Ligeledes vil et lille cafébord også kunne bruges i en hyggekrog indenfor, når vinteren vender tilbage. På den måde bliver overgangen mellem det at være udenfor og indendørs mere flydende.