Kurv
Kurv

4 tips til det hyggelige sommerhus

Om det er hele uger eller blot for en weekend, så er glæden ved at tage afsted den samme. Afslapning, hygge og ægte kvalitetstid er så godt som garanteret, når du tager i sommerhus – ikke mindst, hvis du sørger for en indretning, der sætter den rette stemning. 

1/ Skab feriestemning

I en travl hverdag får vi til tider behov for at trække stikket og koble fuldstændig fra arbejde, huslige pligter, sociale arrangementer og livet online. Vi søger mod oaser, hvor der ingen forpligtelser og forventninger er. Det eneste, du skal tænke på, er at nyde samværet med dig selv eller din familie, så du kan komme tilbage til hverdagen med fornyet energi. Her er et sommerhus helt ideelt. Formår du at indrette huset, så omgivelserne bliver indbydende, afslappende og hyggelige, vil du automatisk søge dertil, når du har brug for et pusterum.

2/ Indret med de rigtige farver 

Brug gerne farver i sommerhuset, men hold dig til de lysere sommernuancer. Vælg eksempelvis en lys sofa og dekorer den med farverige puder og plaider. Er du modig, kan du vælge tilbehør i farverigt print for at pifte rummet op. Farverne er med til at give sommerhuset en skøn atmosfære.

3/ Gå all-in på tekstiler

Sørg for at vælge bløde tekstiler, som du har lyst til at slænge dig i. En lækker, blød plaid er fantastisk at vikle om sig, når sommeraftenerne bliver kølige på terrassen eller i stuen.

4/ Indret med den helt rette stemning

For at skabe den helt rigtige sommerhusstemning er de små detaljer afgørende. Placer levende lys rundt om i hjemmet, hæng billeder på væggene og træk naturen ind i rummene med planter. Går der længere tid mellem dine besøg i sommerhuset, kan du sagtens vælge de kunstige af slagsen.

Indret din sommerhusdrøm