Kurv
Kurv

Sommertrend: Living inside out

Den helt store trend inden for havemøbler i 2021, er konceptet living inside out.
Her flyder grænserne mellem ude og inde mere eller mindre sammen, og måden vi indretter på indenfor rykker udenfor. Derfor vil mange af de havemøbler vi kommer til at se i 2021, lige så godt kunne have stået inde. Dette bringer en form for luksus på terrassen og skaber således rammerne for en ideel udendørs stue.

Skab hygge udenfor med tilbehør:

Med living inside out-trenden følger også boligtilbehør, som ligeledes har fundet deres vej fra indenfor til udenfor. Vi kommer til at se alt fra sofaborde, puder, tæpper, lamper, vaser og puffer bevæge sig udenfor, for at fuldende den perfekte terrasse.

Farvede havestole vil berige terrassen:

Traditionelt set bliver farver til havemøbler mest brugt til diverse pyntegenstande, såsom puder og tæpper, hvor selve havemøblet i de fleste tilfælde er i mere rolige og klassiske farver, såsom nuancer af grå, sort, hvid og beige.
Til sommer vil vi dog se en trend med havestole i diverse farver, som går ind og bryder den traditionelle terrasse og bringer liv og farver.

Farverne der vil præge haven:

Selve farverne til havesæsonen 2021, vil forsat i høj grad være præget af støvede farver og toner, som vi har set meget af de seneste år. Det er især flere nuancer af blå og grå, grøn og gul, herunder den populære mustard yellow, samt nuancer af rød og lilla, som man vil opleve præge terrassen til sommer.

Loungesofaen, der kan lidt ekstra:

Når man bringer stuen udenfor, følger der også et højere krav til produkternes tekstiler og materiale. Vi vil gerne have flotte havemøbler, der kan holde til at stå ude i alt slags vejr, samtidig med at de kræver et minimum vedligeholdelse og pleje. Vi lever i en travl verden, hvor alting efterhånden helst skal være convenient, nemt og uden bekymringer, så vi kan nyde vores fritid så meget som muligt. 

Bassi Loungehjørnesofaen er derfor ideel til dig, som ikke gider bruge alt din tid udenfor på at pleje haven, men i stedet ønsker at nyde den. Loungesofaen er lavet af ”quick dry skum”, som er vand- og mugafvisende, hvilket gør at din lounge sofa kan modstå vejret året rundt.

Bassi Loungehjørnesofa

Disse havemøbler vil vi også opleve til sommer:

Stilen og materialerne til sommer 2021 vil også være præget af havemøbler i aluminium, stål, plast, polyrattan og holdbare træsorter, som ligeledes har et minimum af vedligeholdelse. Yderligere vil vi også se havemøbler i en mere romantisk stil, hvor materialet vil være præget af bambus og rattan.

Flyt stuen udenfor og skab en udendørs oase