7 smukke sengeopredninger

28. jun 2019

Er du en af dem, der allerbedst kan lide, når sengen bliver redt hver morgen? I virkeligheden kræver det jo ikke det store. Til gengæld giver det en enorm effekt, hvis du bare bruger et halvt minut på at rede sengen, inden du smutter ud af døren om morgenen. Se bare her, hvordan du nemt kan få et indbydende soveværelse med lige netop det udtryk, du ønsker.

Elegant

Den elegante sengeopredning sætter scenen for et indbydende soveværelse. De sirligt placerede puder skaber en helt særlig elegance til sengen.

Klassisk

Red sengen med klassiske gavlpuder og skab et enkelt og rent udtryk. Gavlpuderne kan købes i lige netop den stil og farve, du drømmer om at indrette dit soveværelse med.

Simpel

Med et simplet udtryk på din seng, kan du klare sengeredningen hurtigt hver morgen. Denne stil kræver ikke det store, men alligevel skaber den stil og ro i indretningen.

Stilren

Den stilrene sengeopredning er nem, hurtig og passer flot ind i alle hjem. Brug dine hovedpuder, et par gavlpuder, eller måske har du et par puder tilovers i sofaen. Kun fantasien sætter grænser.

Tilfældig

Brug lige det du har liggende derhjemme for at skabe den tilfældige med stilede sengeopredning. Sørg for at puderne står flot og skab en indbydende seng, der er lige til at lægge sig i.

Voluminøs

Hvem drømmer ikke om en seng, der er lige til at falde ned i og flade ud i? Brug massevis af puder til at skabe sengen, der er det perfekte sted at få drømmene til at blomstre.

Hyggelig

Den hyggelige stil er lige til at kaste sig over. Her indbyder sengeopredningen til film og serier i sengen sammen med lækre snacks og godt selskab.

Skønt tilbehør til sengen

Se alle gavlpuder

Se alle pyntepuder

Blogindlæg:

Den nemme forvandling af soveværelset