Guide: Sådan vælger du den helt rigtige seng

22. maj 2020

Det er ikke altid nemt at vide, hvilken seng man skal vælge, når behovet for en ny opstår. Det er først og fremmest vigtigt at sætte sig ind i sine egne ønsker og individuelle behov, hvad angår sengetype. Den rigtige seng og et godt sovemiljø skaber nemlig de bedste rammer for en god og behagelig nattesøvn. Læs med her og bliv klogere på, hvilken seng du bør vælge.

Vælg den rigtige sengetype

Hos ILVA har vi et stort udvalg af senge i høj kvalitet og flotte designs. Vi tilbyder et stort udvalg af sengekombinationer, så du kan finde den helt rigtige til dig og dine behov. Nedenfor kan du læse om de tre primære sengetyper, der er at vælge mellem, nemlig: boksmadrasser, elevationssenge og kontinentalsenge. Hver sengetype har hver sine fordele og opfylder forskellige behov. Her er det op til dig at tage stilling til, hvad du ønsker og behøver fra en seng.

Boksmadrasser

Elevationssenge

Kontinentalsenge

Boksmadras

Boksmadrassen er som regel det mest prisvenlige valg sammenlignet med de to andre sengetyper. Dette skyldes, at boksmadrassen til sammen med sengeben eller meder udgør en fuldt ud funktionsdygtig seng. Kort sagt er boksmadras-sengen egentlig bare en springmadras monteret med en kraftig træramme. Men her kommer de svære valg så også ind i billedet. Du kan nemlig vælge mellem et utal af boksmadrasser og topmadrasser med forskellig typer fyld, fjeder, materiale, funktioner m.v. Få gode råd til valg af madras her.

Glem heller ikke tilbehøret til boksmadrassen! Selvom boksmadrassen fungerer som en seng i sig selv, anbefaler vi tilkøb af sengeben eller meder. Det giver den bedste hygiejne, når der er luft mellem madras og gulv.

Se et udvalg af boksmadrasser her

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Elevationsseng

Har du brug for ro, afslapning og behagelig liggekomfort? Så er elevationssengen et godt bud til dig. Elevationssengen er den perfekte seng til dig, der nyder at læse en god bog eller se noget godt TV i sengen. Her får du en funktionel seng, som du kan hæve og sænke i forskellige niveauer alt efter dine individuelle behov. Det kræver blot et enkelt klik på fjernbetjeningen.

Hermed slipper du for de akavede siddestillinger med en masse puder stablet i ryggen, som alligevel ikke støtter optimalt. Blandt vores elevationssenge kan du vælge mellem en masse forskellige madrasser i høj kvalitet.

Se et udvalg af elevationssenge her

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Kontinentalseng

En kontinentalseng er en god investering til dig, der ønsker en luksus-seng med lækkert udseende og den dejligste komfort. Kontinentalsengen er opbygget af flere lag, som skal sikre dig den bedste liggekomfort om natten. Denne sengetype er opbygget af en boksmadras nederst, enten en boksmadras eller springmadras i midten og en topmadras øverst, som sætter prikken over i'et.

Kontinentalsengen skiller sig også ud fra de andre sengetyper i og med, at den ikke har nogen senge ramme, men blot de tre lag madrasser, hvilket også giver en høj seng. Du kan vælge mellem mange forskellige typer og dermed selv sammensætte de tre lag, så de passer til dine ønsker i forhold til hårdhed, støtte og størrelse.

Se et udvalg af kontinentalsenge her

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Giv dig selv den bedste søvn

Mere inspiration

til soveværelset

Miniguide

En god nat

Book en

sengerådgiver