Kurv
Kurv

Boligtrend: Fang den rustikke stil

 

Den rigtige indretning i spisestuen skaber den perfekte ramme for en uforudsigelig og skøn aften over et godt måltid. Spisestuen er et af hjemmets essentielle rum, ikke kun fordi vi spiser omkring spisebordet, men fordi den sætter rammen om familielivets mangfoldige oplevelser, hvor de gode minder opstår!

 

 

 

Gedigent håndværk i træ er en megatrend, som passer perfekt til den nordiske stil, der præger de fleste danske hjem. En af de helt store tendenser er at bringe naturen indenfor i boligen og bruge organiske elementer i indretningen, hvilket gør at plankeborde er godt på vej til at blive en moderne klassiker. 

Populariteten skyldes dels, at træ er meget anvendeligt og nemt kan supplere boligens øvrige stil med et enkelt og samtidigt råt modspil. Derudover synes mange at være vild med tanken om, at indrette sig med naturen, da træ er et yderst holdbart, miljøvenligt materiale, som gør sig godt i boligindretningen. 

Med Timber-serien har du mulighed for selv at designe dit eget unikke spisebord, som matcher hjemmets øvrige indretning og passer perfekt til lige netop dit behov. Vi giver dig kyndig vejledning om bordets mange muligheder og skønne materialer. Se dine mange muligheder her.