Kurv
Kurv

Dæk årets julebord med stil

Julebordet er midtpunktet for december månedens dejlige samvær og hyggelige stunder. Det er her, vi samles, vinder mandelgaver og nyder middage. Så uanset om du er en trofast følger af traditionerne eller går mere kreativt til værks, er julebordet med til at give julen den helt rette stemning.

 

 

Hvad end det er til julefrokosten, juleaften eller til nytårsmiddagen, er borddækningen med til at skabe en magisk stemning og atmosfære. Vil du være med på dette års juletrend, så byd dine gæster velkommen med et julebord, der er dækket med elementer i den nordiske stil. En enkel borddækning med naturligt pynt hitter i de danske hjem og giver med sin enkelthed den varme stemning i de kolde stuer.

Juledagene er noget særligt, og vi mener, at alle middagene i denne højtid fortjener et smukt pyntet julebord. Så uanset hvilken stil du er til, er det i denne højtid tilladt at gøre borddækningen lidt ekstra glamourøs. Vil du give din borddækning et råt udtryk, kan du dække op med smukt stentøj, der udover det rå look, giver hygge og moderne elegance.

 

Få mere inspiration til julen