Dæk årets julebord med stil

05. nov 2018

Julebordet er midtpunkt december måneds dejlige samvær og hyggelige stunder. Det er her, vi samles, uddeler mandelgaver og nyder middage. Så uanset om du er en trofast følger af traditionerne eller går mere kreativt til værks, er julebordet med til at give julen den helt rette stemning.

Hvad end det er til julefrokosten, juleaften eller til nytårsmiddagen, er borddækningen med til at skabe en magisk stemning og atmosfære. Vil du være med på dette års juletrend, så byd dine gæster velkommen med et julebord, der er dækket med elementer i den nordiske stil. En enkel borddækning med naturligt pynt hitter i de danske hjem og giver med sin enkelthed varme i de kolde stuer.

Juledagene er noget særligt, og vi mener, at alle middagene i denne højtid fortjener et smukt pyntet julebord. Så uanset hvilken stil du er til, er det i denne højtid tilladt at gøre borddækningen lidt ekstra glamourøs. Vil du give din borddækning et råt udtryk, kan du dække op med smukt stentøj, der udover det rå look, giver hygge og moderne elegance.

Inspiration til 3 forskellige juleborde

Det moderne julebord

Er du modig og vild med at følge sæsonens farvetrend, er et julebord i blå nuancer lige noget for dig. Blå er en farve der de seneste år har præget boligindretningen utrolig meget. Med smukke blå nuancer kan du skabe et julebord med et luksuriøst udtryk, der giver en rolig og harmonisk atmosfære.

Det rustikke julebord

Naturen er ikke til at komme udenom, når du skal indrette med nordiske elementer. Den rustikke charme, der gemmer sig i naturen gør sig yderst godt på et veldækket julebord. Med bare få elementer får du nemt et indbydende og charmerende julebord, der emmer af natur midt i den søde juletid.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Det klassiske julebord

Er du vild med den traditionelle jul, så pynt julebordet med julefarven over dem alle: rød. Den smukke farve giver et nostalgisk og traditionelt julebord, der uden tvivl vil samle dine nærmeste om en dejlig stemning. Derudover giver den traditionsbundne farve masser af varme i den kolde tid.

Julepynt

Gold Christmas

Julepynt

Classic Christmas

Julepynt

Nature Christmas