Kurv
Kurv

Heritage - Sildebensbordet til ethvert hjem

Sildeben er en smuk og uundgåelig trend, som vil pynte i alle slags hjem, lige meget hvordan hverdagen ser ud. Med et spisebord i sildebensmønster er det nemt at implementere trenden i derhjemme på en smuk og enkel måde.

Vi viser dig det elegante Heritage spisebord i tre velkendte situationer, så du kan få inspiration til selv at indrette med det smukke sildebensmønster.

Den børnevenlige

Med børn skal hverdagen gerne være praktisk og nem. Det samme gælder måltiderne omkring spisebordet. Dækkeservietter er praktiske, og vælger du nogle i en flot farve, er de også dekorative og pifter nemt borddækningen op. Spar tid på anretningen ved også at bruge dit skærebræt som serveringsbræt - så sparer du også lidt tid på opvask. Vælg spisebordsstole i plast, som nemt og hurtigt kan tørres af efter hvert måltid. Vælger du dem i en flot farve, giver de lidt ekstra til indretningen.

Den selskabelige

Ingen middagsselskaber uden et smukt opdækket bord. Brug efterårets smukke brændte farver til at bringe varme og hygge ind i din bordækning. Gå all-in på farvetemaet med farvede serveringsskåle, vin- og vandglas. Fuldend borddækningen med guldfarvet bestik og en buket smukke tørrede blomster. Vil du gøre det ekstra hyggelig og behageligt omkring middagsbordet, så vælg elegante spisebordsstole i velour.

Den afslappede

Nyder I at hænge ud omkring spisebordet, selv når det ikke er spisetid? Skab nogle hyggelige, afslappede rammer omkring bordet ved at bruge bænke i stedet for de sædvanlige spisebordsstole. Gør det ekstra blødt og hyggeligt med skind og puder. Pynt bordet med smukke vaser og fade, der også kan være praktiske til opbevaring af nødvendige småting. Hav gerne en fin dækkeserviet i nærheden til kaffekoppen eller vandglasset, så du kan slappe af uden at bekymre dig for at spilde.

Opgradering af spisestuen?