Kurv
Kurv

Saml flokken om spisebordet

Spisebordet er hjemmets samlingspunkt. Det er her, vi mødes til mad og en snak om dagen, der er gået. Spisebordet er unægteligt den vigtigste funktion i spisestuen. Det er derfor vigtigt at vælge et spisebord, der skaber et varmt, hyggeligt og behageligt spisemiljø, hvor der er plads til en masse gode samtaler.

Det runde spisebord 

Når du er på udkig efter et nyt spisebord, bør du stærkt overveje et rundt bord, da det har en masse fordele. Det runde spisebord er nemlig blevet meget populært i indretningen og med god grund. Det er ideelt i både mindre og større rum, og synes mindre i rummet, da den bløde og runde form er lettere i sit udtryk. Samtidig skaber det runde spisebord nemt en hyggelig, varm og intim stemning i spisestuen, hvor alle kan se hinanden i øjnene og føre en samtale. Du kan finde runde spiseborde i et hav af forskellige designs, materialer og farver. På den måde kan du altid finde lige præcis det bord, som passer ind i din indretning.

 

 De bedste samtaler

Samtaler og hygge føres bare bedre omkring et rundt spisebord, hvor alle vender mod midten, og alle kan se hinanden. På den måde lukkes ingen ude af samtalen eller hyggen. Der er altid plads til en til, og der er aldrig nogen, der sidder på et hjørne og føler sig udenfor samtalen. Derfor har det runde spisebord også evnen til at styrke samværet rundt om spisebordet og omfavner de bedste samtaler.

Det mest fordelagtige bord

Udover at det runde spisebord indbyder til de bedste samtaler, er det også ideelt til både spisning og brætspil. Alle omkring bordet har lige langt ind til midten af bordet, hvilket betyder at alle ved bordet kan nå maden og drikkevarene. Når maden er taget af bordet, er det runde bord perfekt til en spilleaften med venner og familie. Den hyggelige og intime stemning, hvor alle kan se hinanden og har lige langt til tingene, er perfekt, når alle skal kunne nå kort, terninger og brikker på bordet.

 

Trænger din spisestue til en opdatering?