Uundgåelige Newton spisebordsstol

01. mar 2019

Geniet Newton – nu som spisebordsstol. Når familie og venner samles for at nyde dejligt selskab, kvalitetstid og vidunderlige middage, skal det naturligvis foregå i komfortable rammer og smukke omgivelser. Newton spisebordsstolen er et oplagt bud på en stol, der passer smukt ind i både det klassiske, moderne og eksperimenterende hjem.

Hvordan vil du bruge din?

Det er naturligvis oplagt at placere Newton spisebordsstolen rundt om spisebordet. Det er her, den hører til, og det er her, den bliver brugt flittigt både til hverdag og til fest.

Det er altid belejligt med en stol at sætte sig på, når du skal have sko af og på i entreen. Og en stol, hvor du kan smide jakken og lægge tasken er også altid velkommen. Prøv med Newton.

Brug Newton ved siden af sengen. Så kan din yndlingsbog, et glas vand og mobilen ligge klar til dig – uanset hvornår du får behov for det. Og så pynter den så fint samtidig.

En god fest kræver gæster og stemningsfyldt pynt. Og ikke mindst stole, som gæsterne og pynten kan sidde på. Newton er den perfekte fest-stol, fordi den kan rumme et væld af pynt.

Når du er på kontoret og arbejder, skal du have en komfortabel stol at sidde i. Newton er oplagt, når du både skal sidde godt og indrette med stil. Brug Newton og arbejdet går som en leg.

Ethvert hjem kan altid bruge mere pynt. Og hér er Newton spisebordsstolen oplagt. Brug stolen til at udstille dine stillebens og giv dit hjem et nyt niveau af pynt og udsmykning.

Vil du have en klassisk, stilfuld indretning? Eller er du mere til den moderne, lette stil? Hvorfor ikke kombinere de to stile? Det kan du nemt gøre med Newton-spisebordsstolen, der, med fin balance, giver dig klassiske materialer udformet i moderne former. Vælg Newton-stolen, der er lavet efter opskriften på en moderne klassiker. Her får du det genkendelige franske flet, der for alvor er kommet tilbage på den danske møbelscene. Og vi forstår godt hvorfor, det med hastige skridt endnu engang er blevet yderst populært at indrette med.

Newton spisebordsstolen kommer i flere forskellige varianter. Er du til den sorte med sæde i fransk flet eller modellen i ubehandlet eg med sæde i sort læder? Find din egen favorit med Newton spisebordsstolen.

Se alle spisebordsstole

Find alt til spisestuen

Inspiration til spisestuen