Kurv
Kurv

Uundgåelige Newton spisebordsstol

Geniet Newton – nu som spisebordsstol. Når familie og venner samles for at nyde dejligt selskab, kvalitetstid og vidunderlige middage, skal det naturligvis foregå i komfortable rammer og smukke omgivelser. Newton spisebordsstolen er et oplagt bud på en stol, der passer smukt ind i både det klassiske, moderne og eksperimenterende hjem.

Hvordan vil du bruge din?

Spisestuen

 

Det er naturligvis oplagt at placere Newton spisebordsstolen rundt om spisebordet. Det er her, den hører til, og det er her, den bliver brugt flittigt både til hverdag og til fest.

Entréen

 

Det er altid belejligt med en stol at sætte sig på, når du skal have sko af og på i entreen. Og en stol, hvor du kan smide jakken og lægge tasken er også altid velkommen. Prøv med Newton.

Soveværelset

 

Brug Newton ved siden af sengen. Så kan din yndlingsbog, et glas vand og mobilen ligge klar til dig – uanset hvornår du får behov for det. Og så pynter den så fint samtidig.

Fest

 

En god fest kræver gæster og stemningsfyldt pynt. Og ikke mindst stole, som gæsterne og pynten kan sidde på. Newton er den perfekte fest-stol, fordi den kan rumme et væld af pynt.

Kontoret

 

Når du er på kontoret og arbejder, skal du have en komfortabel stol at sidde i. Newton er oplagt, når du både skal sidde godt og indrette med stil. Brug Newton og arbejdet går som en leg.

Dekoration

 

Ethvert hjem kan altid bruge mere pynt. Og hér er Newton spisebordsstolen oplagt. Brug stolen til at udstille dine stillebens og giv dit hjem et nyt niveau af pynt og udsmykning.

Fuldend spisestuen