Kurv
Kurv

Uundgåelige Vista vitrineskab

Du bestemmer, hvor skabet skal stå – og hvad det skal indeholde.
Vitrineskabet er en af tidens hotteste boligtrends. Du kan bruge det i spisestuen og udstille hjemmets fineste stel og service, ligesom mange andre gør det. Men du kan også bruge det i entreen, på badeværelset eller bare til opbevaring af lige det, du vil.

Der er ingen regler, når du indretter dit hjem. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænserne. Vi har ladet vores fantasi flyde frit, og det har sat Vista vitrinen på overarbejde. Vista har været på eventyr med alverdens sko og en tur i køkkenet, på badeværelset, på herreværelset, i værkstedet og også et lille smut i læsehjørnet. Sikke en tur - se med her.

I garderoben

En af de helt smarte funktioner ved vitrineskabet er, at glaslågerne giver masser af overblik over, hvad skabet indeholder. Derfor er det i virkeligheden oplagt at bruge vitrinen i alle hjemmets rum. Det er altid rart at have et godt overblik over alt det, der er fyldt ind i garderobeskabet. Tøj, sko, tasker, håndklæder. Der er altid noget, der skal opbevares, og vitrineskabet giver et rigtig fint overblik over det hele.

I køkkenet

Vi kender alle sammen vitrineskabet som det perfekte møbel til stel og smukke glas. Men hvorfor begrænse det til kun stel? I køkkenet kan du bruge den stilfulde vitrine til både madvarer, serveringsfade, krukker og opbevaringsglas. Det er altid dejligt at have et godt overblik over indholdet i køkkenet – og det får du med vitrineskabet.

På badeværelset

På badeværelset er der masser af produkter og genstande, der er bedst at gemme lidt væk. Men der er i særdeleshed også nogle skønheder, der gerne må vises frem. Brug vitrineskabet til at vise alt dit smukke skønhedsgrej frem. Så er det også altid lige ved hånden.

I herreværelset

Et vitrineskab lyder måske en anelse feminint og som noget, der er oplagt til små nips og hyggeting. Men det kommer helt og aldeles an på, hvordan du indretter det. Brug det i hjemmets herreværelse og fyld det op med rustikke glas til maskuline drinks, den gode flaske whisky og måske lidt lækkert at nyde, når der er mandehørm i herreværelset.

I værkstedet

Skil dig ud og gør noget anderledes. Hvorfor ikke gør garagen eller bryggerset lidt ekstra lækkert? Brug vitrineskabet til at holde styr på værktøj, ledninger og alt det praktiske grej. Alt det, der altid er væk, når du skal bruge det. Få orden på det hele og skab et overskueligt overblik med Vista vitrineskabet.

I læsehjørnet

Giv dig selv et hyggeligt læsehjørne, der øjeblikkeligt indbyder til fordybelse og ro. Med Vista vitrineskabets glaslåger kan du nemt både overskue hjemmets bogsamling og samtidig udstille de smukke værker og inspirere dine gæster til godt læsestof.

Men hvem er Vista egentlig?

Hver eneste model af Vista vitrineskabet er håndlavet i Indien. Her er der blevet brugt materialer som jern og glas til at ramme den helt rette kombination af råt, industrielt design og det fine og elegante i den klassiske vitrine. I og med at Vista er håndlavet og særligt fremstillet hver gang, er du sikker på, at ikke to skabe er ens, og du får dermed et unikt produkt – hver gang.

Vista har en helt særlig og ganske fin detalje med sine fire glaslåger. Vitrinen kan altså åbnes både forfra og fra siderne. På den måde er det både nemmere at komme til skabets indhold, og samtidig giver detaljen en unik egenskab til skabet.

 

Læs om sæsonens andre uungåelige