Kurv
Kurv

Vintage stil i storby rammer

Få det urbane look med fransk industrialisme og en snert af New York! Er du også forelsket i det rå New Yorker-look, men samtidig har en forkærlighed for den lækre vintage stil? Miks de to stilarter og få en indretning der skiller sig ud. Indret med industrielle møbler, vintage elementer og rå storbydetaljer.

Rå storbydetaljer

Industrielle materialer flytter ind! Messing, krom, stål, beton og glas bringer det rå, upolerede og industrielle look ind i boligindretningen. Skab rå storby stil i urbane rammer. Den urbane stil også karakteriseret som, New-yorker stilen, har et industrielt og råt udtryk. Stilen er beslægtet med vintages, men tager nutidens byliv med ind i indretningen. Indret dig med spændende lamper, et råt spisebord og hold stilen clean. Vi leger med modsætninger og forsøder det hårde industrielle design med varmt lys og bløde former.

Fransk industrialisme 

Med vintage stilen tænker du højst sandsynligt på Frankrig - og det har du god grund til! Den lidt rå stilart med gamle industrielle møbler og lamper. Vintage-stilen er et miks af møbler fra flere tider, med et mere gammeldagsudtryk, hvilket giver hjemmet personlig karakter. Stilen giver indretningen charme og sjæl, som gør atmosfæren autentisk. Få stilen hjemme hos dig med læder, massivt træ og mørke farver.

Fang stilen

Trods den muntre sammenblanding skal det samlede udtryk helst skabe indtryk af at møbler, stoffer og tilbehør harmonerer indbyrdes med nostalgi der kræser for det originale og autentiske. Gå efter møbler i de mørke nuancer og kombiner med forskellige træsorter. Undgå at overdekorere hjemmet og lad møblerne i stedet stilen og de enkelte detaljer få opmærksomheden.