3 tips til læsehjørnet

18. sep 2020

Med et læsehjørne i hjemmet har du mulighed for at læne dig tilbage og nyde en god bog og undslippe hverdagens stress. Vi giver dig 3 tips til, hvordan du skaber et hyggeligt og afslappet læsehjørne.

Vælg den rigtige farve

Skal læsehjørnet emme af afslapning og hygge, anbefaler vi, at du indretter med en lænestol og holder farverne neutrale. Det skaber ro for øjet og giver et afslappet udtryk. Pift eventuelt op med en fin pyntepude eller plaid i en skøn farve eller mønster.

Mærk efter

Selvom det kan virke let at finde den helt rigtige lænestol, så er der mange forskellige elementer, der har indflydelse på dit endelige valg. Det er værd at bruge tid på at lede efter den helt rigtige lænestol og prøvesidde forskellige, så du får den lænestol, som passer til netop dig og dine behov.

Giv lænestolen selskab

Giv dine lænestol selskab med en skammel eller puf til at lægge fødderne på. Hav et lille bord ved siden at din lænestol, hvor du kan stille en kop kaffe og en fin bordlampe. Sammensat med en pude og et tæppe får du en komfortabel siddeplads, som kan bidrage til, at roen falder over dig. Du får et tiltrængt pusterum, hvor du kan glemme tid og sted.

Vores udvalgte favoritter

Find de rette møbler til dit læsehjørne

Shop

Lænestole

Shop

Sofaer

Shop

Sofaborde