3 tips til læsehjørnet

26. jun 2019

Med et læsehjørne i hjemmet har du mulighed for at læne dig tilbage og nyde en god bog og undslippe hverdagens stress. Vi giver dig 3 tips til, hvordan du skaber et hyggeligt og afslappet læsehjørne.

Vælg den rigtige farve

Skal læsehjørnet emme af afslapning og hygge, anbefaler vi, at du indretter med en lænestol og holder farverne neutrale, hvilket skaber ro for øjet og giver et afslappet udtryk. Pift eventuelt op med en fin pyntepude eller plaid i en skøn farve.

Mærk efter

Selvom det kan virke relativt let at finde den rigtige lænestol, så er der mange forskellige faktorer, der har indflydelse på dit endelige valg. Det er værd at bruge tid på at lede efter den helt rigtige lænestol og prøvesidde forskellige, så du får en lænestol, som passer til netop dig og dine behov.

Giv lænestolen selskab

Giv dine lænestol selskab med en skammel eller puf til at lægge fødderne på. Sammensat med en pude og et tæppe får du en komfortabel siddeplads, som kan bidrage til, at roen falder over dig, og du får et tiltrængt pusterum, hvor du kan glemme tid og sted.

Vores udvalgte favoritter

Find de rette møbler til dit læsehjørne

Lænestole til enhver smag

Stort udvalg af lækre sofaer

En god ven til din sofa