Kurv
Kurv

7 boligtrends du skal jagte i 2018!

 

Foråret 2018 skal være autentisk og dekorativt. Sprængfyldt med farver og forskellige materialer, som er mere stilskabende end stilrene. Vi er blevet mere modige og ønsker at indrette os med flere materialer, farver og skulpturelle detaljer. 

 

Marmor fortsætter

Marmor trenden er en sikker vinder og fortsætter ind i 2018. Naturmaterialet har en storslåethed over sig, og den er et fint tegn på den mere dekadente stil uden det pompøse, men med mere fokus på en ny elegance. Hop med på marmor trenden og giv indretningen et luksuriøst udtryk.

Vores udvalgte favoritter

Fokus på farver

Farver, tekstiler, print og gerne et miks af det hele! Det er blot lidt af det sæsonens helt store tendenser byder på. Der bliver eksperimenteret med mønstre, former og farvenuancer som brændt rød, dyb blå og støvet grøn. De mørke nuancer, den sydlandske inspiration, og de mange ædle materialer vinder for alvor indpas i vores hjem. Glæd dig til at opleve nye farvesammensætninger og blive inspireret til at kombinere spændende materialer på kryds og tværs. Indretning med tekstiler 

Tidens trendy spejle 

Tidens trendy spejle kan mere end blot at afsløre din skønhed – de fungerer også som dekorationer, nærmest som kunst i boligen. Hvis du vil fuldende hele boligoplevelsen, bør du dekorere dit hjem med smukke spejle, hvilket også vil give en større fornemmelse af rummelighed inde i boligen.

Vores udvalgte favoritter

Terrazzo trend

Det unikke og smukke Mosaik lignende mønster, der trækker tråde bagud i historien, er let spraglet og giver mulighed for at lege med farver og former. Stenens lagdelte struktur i forskellige nuancer former et levende mønster, der især ser godt ud i den luksuriøse indretning. Hvad siger du – skal du ride med på den kalejdoskopiske bølge?

Vores udvalgte favoritter

Farvet glas

Vi ser det i drikkeglas, vaser, bordplader sågar i lamper og spejle, og der er ingen tvivl om, at røgfarvet glas for alvor er ved at have vundet sin plads i hjemmet. Materialet har en vis lethed over sig og det farvet glas bidrager til at give indretningen ekstra kant og karakter. 

Vores udvalgte favoritter

Indret med smukke tekstiler

Legen med tekstiler, strukturer og den effekt de giver er et vigtigt element i indretningen. Draperede plaider og smukke gulvtæpper med særlige vævninger og print er i fokus.

Vores udvalgte favoritter

Flower power

Der er intet, som kan shine hjemmet op som smukke blomster – både de ægte og de printede. Sidstnævnte hitter stort lige nu. Du kan vove dig ud i en sofa eller lænestol med blomsterprint, men mindre kan også gøre det. Hvad med en fin sofapude eller puder til sofaværelset?

Vores udvalgte favoritter