Kurv
Kurv

Glæd dig til…

En ny sæson står for døren, og det betyder tid til forandring og skønne nyheder. Det er foråret, der banker på, og den nye sæson byder på lækkerier i massevis, der kun venter på at få en plads i dit hjem. Vi har samlet nogle af forårets tendenser, som du kan overføre til din egen indretning – eller i hvert fald lade dig inspirere af. Fra uge 9 er nyhederne at finde i vores bolighuse og her på webshoppen.

Detaljer i glas

Vaser, lamper, brugskunst. Smukke farver og iøjnefaldende former. Du finder glas i alle afskygninger blandt sæsonens nyheder. Produkter i glas er ikke til at undgå, når du går på lagt efter nye forårsfund til boligen – og det er der en god grund til. Glas er nemlig med til at skabe lethed og en helt særlig ro i hjemmet.

Brændte farver og dybe nuancer

Farverne og nuancerne er en ting, der trækker en rød tråd gennem langt de fleste af nyhederne. Farveskalaen, der rummer rød, brun og orange er gennemgående for sortimentet, og det er også netop én af tidens allerstørste farvetrends. Med disse farver kan du nemt skabe underspillet opmærksomhed i hjemmet og give et farve-splash der, hvor udtrykket kan bære det. Giv den gas med en rød sofa, hvis du tør, eller pynt op med boligtilbehør i orangefarvet glas, hvis du vil ramme trenden på en mere rolig måde. Uanset hvilket udtryk, du er til, kan du nemt få et pift af SS19 ind i dit hjem.

Byd naturlige materialer indenfor

Naturens nuancer smitter af på tidens trendy materialer og spiller en stor rolle i de nye sæsonnyheder. Her finder du masser af træ i forskellige, smukke sorter og iøjnefaldende udtryk. Sammen med smukt, tidløst keramik, der giver hjemmet charme og varme, får du nemt et hjem, der er indrettet efter tidens største trends. Med sæsonens nyheder er der rigeligt med plads til, at du kan sætte dit eget, personlige præg på indretningen samtidig med, at du følger nogle af tidens stærkeste tendenser.

 

OBS! Nyhederne er tilgængelige på vores webshop og i vores bolighuse fra uge 9.