Kurv
Kurv

ILVA Trend: Sapphire

Sapphire dyrker det blå og eksklusive univers. Et tema, der lægger op til afslapning og selvforkælelse og dyrker en af årets helt store trends: Wellbeing.

Sapphire – på dansk – er en flot, blå ædelsten og navnet på et af de nye ILVA Trend temaer. De blå nuancer har efterhånden været en store trend igennem flere år, og i forhold til boligindretning er den blå farve umulig at komme udenom. Derfor har ILVA i denne sæson dedikeret et helt tema til at hylde de blå nuancer.

Inden for interiør er den minimalistiske, nordiske stil aftaget de seneste sæsoner, og i stedet har inspiration fra hele verden gjort sit indtog. Det har givet eksklusiviteten et løft og givet mulighed for at blande flere forskellige tekstiler og materialer. I dette tema er det f.eks. helt i orden at mikse et eksklusivt sofabord i marmor med et indskudsbord af egefinér.

Vores bolig må gerne være mere overdådig, og derfor skal vores møbler fylde mere – gerne i form af en skøn flydersofa. Denne boligtrend passer perfekt i den generelle trend, der handler om ’wellbeing’. Vi har mere end nogensinde fokus på, hvad der gør hverdagen ekstra rar for os og familien. Ser man ti år tilbage, var det samtalekøkkener, der hittede og gav tid og samvær i familien – i dag er det stuen, som samler familien og giver plads til afslapning og selvforkælelse.

Det er ikke kun sofaer, der skal være større i vores hjem. Boligtilbehøret må også fylde mere. Billedvæggen er ved at blive overhalet indenom af et enkelt item, som kan løbe med al opmærksomheden i et rum, hvad end det er et galleri eller et stort, dekorativt spejl. Også vaser skal være store og voluminøse med smukke buketter, der kan give rummet den helt rette stemning.

Viser 0 af 0