Kurv
Kurv

Indret med disse 3 farver

De lyse pastellers tid er så småt ved at være forbi, hvilket er meget atypisk for den skandinaviske stil, som ellers er kendt for at hylde de sarte farver og nuancer. I den kommende sæson bliver der i stedet skruet op for de mørke farver, og den dominerende farvepalet bliver mere eksklusiv og varm end tidligere.

Der tegner sig en tendens til et hjem med plads til sjov, spræl og ballade, hvor vi i høj grad stræber efter en mere personlig og farverig indretning. Vær modig i dine valg af møbler og kast dig ud i en ny sofa i en flot farve, som skaber blikfang! En sofa i en stærk farve kan gøre en kæmpe forskel og forvandle et gennemsnitligt rum til en ren oase af god smag. 

Let red shades in

Vi vender blikket mod den sydlige halvkugle efter inspiration og trænger til varme og tryghed som modvægt til teknologi og blåt lys fra skærmene. Her ses den røde farve i forskellige nuancer, der vinder ind som en omfavnende farve, der giver hygge med romantiske undertoner. Tilføj sæsonens hotteste farve i din indretning og skab blikfang med en overdådig sofa i farven rosa. 

Vores udvalgte favoritter

Viser 0 af 0

Let lovely blue in

Med associationer til havet og det rolige liv, gør den blå farve sit comeback i 2018. Netop nu er den blå farve meget moderne, men den er samtidig både stilren og tidløs. Farven er for alvor blevet en del af boligindretningen, da den udstråler både eksklusivitet og elegance.  Lad dig og dit hjem omfavne af en skøn sofa i en dybblå farve og skab en ren og autentisk indretning med nuancer fra himlen og havets beroligende farve. 

 

Vores udvalgte favoritter

Viser 1 af 1

Let grassy green in

Farven grøn kommer til at være en megatrend denne sæson, og det er ikke uden grund! Den grønne farve afspejler nemlig et skift mod en mere økologisk og naturnær tankegang. Vi så allerede den grønne farve på alt fra puder til vægge i 2017, mens den i 2018 breder sig fra boligtilbehør til større formgivende møbler. Lad dig omfavne af en overdådig veloursofa i grøn og få stuen til at emme af eksklusivitet og luksus. 

 

Vores udvalgte favoritter

Viser 0 af 0