Opdater stuen lynhurtigt - og til billige penge

21. jun 2019

Trænger du til noget nyt at kigge på, og noget nyt at komme hjem til? Så kan det være en god ide at starte i stuen og give den en makeover. Det kan lyde som en stor mundfuld, men det behøver hverken være super krævende eller enormt dyrt. Vi guider dig til, hvordan du giver din stue en hurtig makeover – og endda til billige penge.

De fineste tekstiler

En nem måde at skabe forandring og nyt liv i stuen er ved hjælp af skønne tekstiler. Det kan eksempelvis være pyntepuder, plaider og gulvtæpper. De skønne tekstiler er både en nem måde at understrege en bestemt stil, og samtidig er det også en nem måde til at give stuen et nyt udtryk. Er du eksempelvis blevet træt af din grå sofa, kan du nemt pifte den op med nye, farverige pyntepuder og et indbydende plaid. Eller måske har du kigget på de samme farvesammensætninger længe, og så kan det være en god ide at give stuen nyt liv med et dejligt, blødt gulvtæppe under sofabordet.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Plads til en ekstra

Vil du kombinere det nye, flotte udtryk med et nyt, praktisk møbel i stuen? Så kan vi kun anbefale dig at gå på udkig efter en pur eller en fodskammel. For det første kan du vælge lige netop det udtryk, du ønsker. Skal den være strikket, læder, stof? Rund, firkantet, på ben eller stå på gulvet? Skal den være stor eller lille? Mulighederne er mange, og en skøn puf giver bare noget helt særligt til en stue, der godt kunne trænge til et lille løft. Og samtidig kan puffen eller fodskamlen fungere som en lille ekstra siddeplads, når du har gæster. Eller du kan hvile fødderne på den, når du rigtigt skal slappe af i sofaen.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Dekoration til enhver smag

Der er ikke noget som nips og pyntegenstande, der kan pifte indretningen op. Lysestager, vaser, urtepotteskjulere eller måske smukke billeder og plakater på væggene. Med få midler kan du sætte scenen i din stue og skabe en indretning, der passer nøjagtigt til din personlighed og din stil. Det er de små ting i indretningen, der gør, at hjemmet skiller sig ud.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Mere nyt til stuen? Læs med her:

Læs vores sofamagasin

Sofaen i Centrum

Nyt til væggene?

4 galleri-trends du ikke må overse

Læs den store guide

Sådan sammensætter du pyntepuder