Kurv
Kurv

Sådan skal boligen se ud til efteråret!

Selvom vi stadig nyder den danske sensommer, er det ingen hemmelighed, at vi langsomt bevæger os mod mørkere tider. Men er du klar til at rykke indenfor og tænde op for stearinlys og hygge? Ellers kan du gøre dit forarbejde ved at gå på shopping og købe nye, lækre efterårssager til din bolig. Se med her, hvordan du bedst indretter din efterårsbolig.

3 hotte tendenser for efteråret

1. En splinterny sofa kan give hele din stue et helt nyt udtryk. Vil du følge den eksklusive trend, der går ud på at skabe en luksuriøs hotelstemning med plads til selvforkælelse, så er en lædersofa eller en stofsofa i en smuk farve værd at overveje.

2. Det kan også være, at dine vægge trænger til forandring, og så kan et nyt galleri med spændende motiver og farver gøre underværker! Mangler du derimod et sted at opbevare dit fine stel, er et vitrineskab helt ideelt og topmoderne.

3. Spisestuen kan også hurtigt få en elegant forvandling ved at udskifte spisebordet, spisebordsstolene eller måske bare spisebordslampen. Har du pladsmangel, bør du overveje et rundt spisebord. Her kan I klemme mange ind på lidt plads, og det er hyggeligt, at alle kan se hinanden, mens I nyder lækre måltider og fører lange samtaler.