THIS IS WHO WE ARE

Verden er rund. verden er drevet af nye ideer, nye måder at gøre tingene på, nye materialer, nye opfindelser. det er det der har drevet ILVA – siden 1961.

Vi har altid været først. først med de nye farver, først med de nye modeller og først med alternativerne. Vi står aldrig stille, stopper aldrig og leder altid efter det næste – det der er på vej.

ILVA er dit vindue til verden. så leder du efter noget nyt, noget unikt og noget du kan gøre til dit eget – så er det her, du finder det. Først siden 1961.

Sæsonens trends

Inspiration til

børneværelset

Inspiration til

stuen

Inspiration til

soveværelset

Inspiration til

boligtilbehør

Inspiration til

haven

Inspiration til

spisestuen

Inspiration til

boligindretning

Et skønt tilbageblik

Vi byder velkommen til en sæson, der er fuld af tilbageblik til både 30’erne og 70’erne. En dekadent og farverig sæson præget af blandt andet velour og fløjl står for døren. ILVA er fyldt med spændende nyheder til alle hjørner af boligen.

Se alle

nyheder til boligen

Sig farvel til forudsigeligheden

ILVA har siden 1961 givet sine kunder mulighed for at sige farvel til forudsigeligheden i deres indretning. For ILVAs særlige tilgang til boligindretning har altid haft det formål at give alle chancen for at sætte et personligt præg på deres bolig – uden at blive ruineret.

Læs om

sæsonens trends

Gode råd

Sådan plejer du dine møbler

Se alle

magasiner

Meet the

designers

Kreative DIY

videoblog